Kirşehir///40

Günaydın kırşehir ya nden burada kimse yok kırşehirliler nerede

haklısın kimse yok ben bu topiğn demirbaşı oldum tek ben kırşehirdenim galibaaayerimseniben
hoş geldin radyologkaydirigubbakcemile5
-------------------------------------hayırlı cumalar
kırşehirimmmma.s.:enbuyukkk:

merhaba arkadaşlar bende kırşehir mucurluyum burada sizi görmek çok güzel :dance:

tşk ederim kalım seninde cuman mubarek olsun:)
----------------------------------------cumanız mubarek olsun kırşehirlilerrr
nasılsınız kıslar nerdesinizzz bekliyorum siziii

kıslar bakın ne güzel kadınla ilgiliii
Birinci vazifen bulaşık, çamaşır ve kocana
sahip çıkmaktır.Mevcudiyetinin yegane temeli
budur.Kocan en kıymetli hazinendir. Seni bu
hazineden mahrum etmek isteyecek kaynanan ve
görümcelerin olabilir. Birgün evliliğini
kurtarmak mecburiyetine düşersen vazifeye
atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin.
Bu durum elektriğin ve suyun kesildiği anda
ortaya çıkabilir.Evliliğine tecavüz etmek isteyen
kaynanan görümcelerin ve hayatta emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Hayatta
kılıbık kocan zor bir ihtimalde olsa da başka bir bayana göz dikmiş olabilir. Aileniz fakru zaruret
içinde
harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey asil Türk kadını işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen
yuvanı kurtarmaktır. Anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senin elindedir. ıhtiyaç duyduğun
merdane dolabın sol üst köşesinde saklıdır alıntı
bi arkadaşım mail olarak göndermişşş

merhaba arkadaşalar nasıl gidiyo.esmer güzeli hoş buludum ne var ne yok kırşehir de çok özledim vala memleketi

merhaba arkadaşalar nasıl gidiyo.esmer güzeli hoş buludum ne var ne yok kırşehir de çok özledim vala memleketi
güzelim her şey güzel burda ama soğuk kaç gündürrrryerimseniben
İYİ GECELER KIR ŞEHİR VE CANIMIN İÇİ ESMERİİİİİMa.s.
sanada günaydın ankaranın mıhtarı ve haftanız şen olsunnnna.s.a.s.

iyi akşamlar kırşehir
nasılsızınz kıslar
----------------------biz dün akşam kırşehir millet vekilin kızının kına gecesindeydik gölbaşi maya solunuydu güzel vakit geçirdik güzel ve şık bi kına gecesii olduu

ben sevgilime sordum neresindensin diye kırşehirin merkezdeyim dedim ankara cad.varmış sanırım orda oturuyormuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…