Kirşehir///40

BENDE SİZLERE
-------------------------Su garıp halımden bılen ısvelı nazlım
Gönlüm hep senı arıyor neredesın sen
Datlı dıllım güler yüzlüm hey ceylan gözlüm
Gönlüm hep senı arıyor,neredesın sen,neredesın sen

Ben aglarsam aglayıp,gülersem gülen
Bütün dertlerımı anlayıp,gönlümü bılen
Sankı kalbımı bılerek yüzüme gülen (x2)
Gönlüm hep senı arıyor neredesın sen,neredesın sen

Sınemde gızlı yaramı kımse bılmıyor
Hıc bır tabıp yarama merhem olmuyor
Boynu bükük bır garıbım yüzüm gülmüyor

Datlı dıllım güler yüzlüm hey ceylan gözlüm
NEŞET BABA-

sademcim canım doğum günün kutlu olsun. daha nice yıllara eşinle kızınla sevdiklerinle girmen dileğiyle. Allah ağız tadınızı bozmasın. yeni yaşın sana her daim huzur sağlık mutluluk getirsin canım.

esmer güzelim sen tam bi kırşehir aşığımışın yavv gadasını aldığımm :))))
ne güzel enerjik pozitif neşeli birisin.
Cumanımız mübarek olsun.Hayırlı cumalar.

Duanın gücünü anlayıp yalnız O\'ndan istediğimizde, O\'na güvendiğimizde, O\'ndan başka hiçbir şeyimiz kalmadığında... ALLAH BİZE YETER... cumanız mubarek olsun:)

yaa ben resim eklemeyi bilmiyorum o yüzden sademcim resim ekleyemedim pasta ya da herdiye vermek isterdim sana burdan. bak esmerim ne güzel pasta yapmış ben bilmiyom yaaa ((
sadem uyuyo daha anlaşılan.

hihoyyytHakiki arkadaşlık, sıhhatten farksızdır, kıymeti, ancak elden gittikten sonra anlaşılır.

Hiçbir arkadaş arkadaşlığını ispat edene kadar gerçek arkadaş değildir.

Bir dostun üzüntüsünü herkes paylaşabilir. Ama bir dostun başarılarına içtenlikle sevinmek bir ruh hasleti gerektirir.

Kusurlarınızı söyleyebilecek arkadaş bulun.
CANIM ÇİDOM ÜZÜLME SEN PASTA YAPMASANDA KALBİN BİZLE
ÇOK OPT :):1hug:a.s.

Dostlar arasına hasret ucurumu gırdıgınde, yıldızlarla vuslat koprusu kurduk yurekten yurege. Gonlumuzun hasret gunlugugne unutmayı ve unutulmayı hıc yazmadık.
Günaydın dostum hayırlı haftaya:)KIRŞEHİRELİLERRRRRRRRR

canlar ben geldim uzun zamandır yoktum rahatsızım biraz her zaman giremedim. izinliydim. herkes iyidir umarım. bende idare eder işte hastalıkla falan uğraşıyoz. görüşürrüüüzzz. bye :)))

slm yarence bende ömerhacılıyım kuşadasına gelin geldim gerçek adını öğrenebilirmiyim belki tanıyabilirim :))

Az önce esmer güzelimle konuştum,ablası yürütmüş.Doktoru ameliyatının çok başarılı geçtiğini söylemiş,ama şu anda iyiymiş.Hastaneye yatalı 10 gün olmuş,pazartesi ameliyat oldu bugün 3, günü.Sizlere selamı var sesi çok iyi geliyordu.Benden öncede sevgili organizatör kardaşım kalimeram aramış,o da sesin iyi geliyor demiş.
uzun süre nete giremeyecek,bende bu aralar pek giremiyorum,kendive esmer güzelim adına arayan soran topice yazan tüm arkadaşlara teşekkürler sağolun var olun.Biz iyi günde ve kötü günde arkadaşız dostuz..

canım ya çok üzüldüm tekrar görüşürsen geçmiş olsun dileklerimi ilet. inşallah tez zamanda döner aramıza.çabuk iyişeş ablacıımmmma.s.

Merhaba! Ben de Kırşehirliyim. Ameliyat olduğunu söylediğiniz arkadaşa geçmiş olsun. ınşallah yakın zamanda iyileşip aranıza döner. ıyi geceler!

Merhaba! Ben de Kırşehirliyim. Ameliyat olduğunu söylediğiniz arkadaşa geçmiş olsun. İnşallah yakın zamanda iyileşip aranıza döner. İyi geceler!

sağolun esmer güzeli kardeşim çok şükür iyi,soranlara selamları vara.s.

esmer güzelim tekrardan dön aramıza bir an önce özlemle bekliyoruz. acil şifalar. öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…