yolun düşerse burdayım ben esmer ablan var:CüvCüv:ah ahhh canım benim çok teşekkürler davetin bile yetti binbir çeşit yemek tatlı yemiş kadar oldum:1hug:
----------------kırşehirliler nasılsınız buraya gelmiyorsunuz bakın selam bırakacağınız bi yer hasret gidereceğiniz bi yer burası:1hug:
-------------:çok üzgünüm::a015:--bügün canım çok sıkkın ablam ayığında amilyat oldu şeker vardı korkuttu bizi belden aşağı uyuşturdular ben bir iki saat yanında kaldım ben ablamdan daha kötü oldum bügüblük bu kadar ben de sizellere arkadaşlarrr:Saruboceq::Saruboceq:
slm karinca kiz.kirsehirin neresindensin?
canım tşk ederim ii dileklerin için buraya gelinnnn:CüvCüv::CüvCüv:
ayrica emser kiz gecmis olsun canim.allah acil sifalar versin.
-------------:lepi:-----günaydın kırşehirliler --------------------hayırlı hafta sonlara--hihoyyythihoyyyt----------
----------------ii ve güzel yarınlara-:Saruboceq:-----------
------------esmerim yine yalnız burda -:a015::a015:---------
---------:çok üzgünüm::çok üzgünüm:---çok üzülyorum bir kac kişide olsa burda selam ve merhaba desekk:uhm::uhm:
------------------amin canım inş allah herkesin orucunnu kabul eylesin--------canlarım ben de kırşehirliyim tüm hemşehrilerime hayırlı ramazanlar diliyorum..Allah oruçlarınızı kabul ibadetlerinizi katında makbul etsin...
hoş geldin canım benim iyiki varsın iyiki tanımışım seni çok opyorum seniiiiii akşamalar canısıııııııııııııııııııı ben geldimmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnn bitanesiiiiiiiiiiiiiii
hihoyyythoş geldin canım burası seninde köşen olsun olurmu kırşehir40 gizemli arkadaşımmmmsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?