Reby mips yumurta sarısı yağı adlı bir ürün.Ben bitkiselmucize diye bir siteden aldım.Benım alt kirpilerimde dökülme olmuştu neredeyse hiç kirpik yoktu.Gerçekten çok bir durum.Makyaj bile yapamıyordum.3 şişe alana ücretsiz kargo kampayası yapıyorlardı.Bende bunun için 3 şişe aldım.Ürün 2 gün sonra geldi ve kullanmaya başladım.İlk kullandığım 1 hafta hiç bir fark yokmuş gibi düşünüyordum.İlk değişimi teyzem farketti."Senin kirpiklerin mi uzamış? " diye sordu.Ürün etki ettiğini o zaman anladım.Bu iranlı profesör müdür nedir ilk hayır duamı aldı :) 1. şişenin bitiminde üst kirpiklerim neredeyse takma kirpik takmışçasına uzun ve parlaktı.Ancak dökülen yerlerde fazla bir değişiklik yok idi.Firma ile irtibata geçtim.Neden dökülen kirpiklerimin tekrar çıkmadığını sordum.Düzünli olarak devam etmem gerektiğini onlarında üst kirpiklerim gibi olacağını söylediler.Ne yalan söyliyim bende pek inanmadım ya ama param çöpe gitmesin diye dediklerini yaptım.Zor oldu ama sabırla kullandım.Gerçektende 2. şişenin sonlarına doğru alt kirpiklerimin çoğu yeniden çıkmış ve belirgin bir şekilde uzamaya başlamıştı.İşte 2. hayır duamı o zaman gönderdim.a.s Şuan 3. şişenın yarısı bitti sayılır alt kirpiklerim üst kirpiklerime yetişti diyebilirim.Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye edebiliceğim bir şey.Ne susam yağı gibi kokuyor nede onun gibi gözü yakıyor.
bence daha etkili çzümler bulmak lazım ya badm yagı falan pek uzatmaz yle ha tamm az bir fark grüşür onuda kendin fark edersin zaten daha güzel çzüler bulmak gerek ama nasıl latisse duydum ama denemedim bilemiyorum ne kadar dogru denemek lazım bence deger deneyen varsada yazsın lütfen bilgimiz olsun şimdiden tşkler...
o ürünü bilmiyorum. Hint yağını ve acıbadem yağını kullandım . Internetten araştırdım eeose kirpik uzatıcı serum aldım kulandım kirpiklerimde baya bir uzama var faydasını çok gördüm. Kaşlar içinde kullanılıyor
o ürünü bilmiyorum. Hint yağını ve acıbadem yağını kullandım . Internetten araştırdım eeose kirpik uzatıcı serum aldım kulandım kirpiklerimde baya bir uzama var faydasını çok gördüm. Kaşlar içinde kullanılıyor
latisse veya lumiganı gercekten kullanıp zararını görmeden kirpikleri uzayan var mı arkadaşlar?
latisse veya lumiganı gercekten kullanıp zararını görmeden kirpikleri uzayan var mı arkadaşlar?
Ben de badem yağı kullandım ama içinde üreme varmış. Gözlerim yara içinde kaldı. Latisse için de gözde leke bırakıyor diyorlar. Benim de daha önceki enfeksiyondan sağ gözümde kirpikler az. Cidden birşey kullanıp da sonuç alan varsa ve önerirse müteşekkir kalırım.
nası sürülür cnmmada çayı demi iyi uzatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?