- 13 Şubat 2009
- 513
- 328
- 303
üşenmezsem haftada 2-3 kez kaşada kirpiğede prinç suyu sürüyorum bir ara fena dökülüyordu prinç içeriği çok kuvvetli ve yağ gibi gözlere bulanıklık hissi de vermiyor bende fazlasıyla işe yarıyor
badem yaağını işe yaraması için bi arkadaşım kirpik uçlarını makasla kesip öyle kullanmıştı .. ama ben onda bi değişim olduğunu farketmemiştim açıkcası .. o farkedildiğini sölüyor .. avonun yeni 1 rimali var .. 3 ayda yüzde 50 fazlalaşma garanti ediyo .. ne dersiniz .. doğru olabilirmi ..
slm kızlar benim aslında kirpik uzatmak gibi bi derdim yoktu bundan 1 yıl önce saçlarım için priorin tablet kullandım bi kutu bitince kirpiklerimin uzadığını hissettim annemde aynı şeyi söyledi ve çok hoşuma gitti bu sene de aklıma geldikçe boş bi rimel kutusuna koyduğum zeytinyağını rimel sürer gibi sürüyorum sonuç gerçekten güzell ben sarışın olduğum için kirpiklerim belli olmuyordu ama şimdi takma gibi durmasına az kaldı zeytinyağini tavsiye ederimhihoyyyt:lepi::lepi:
Reby mips yumurta sarısı yağı adlı bir ürün.Ben bitkiselmucize diye bir siteden aldım.Benım alt kirpilerimde dökülme olmuştu neredeyse hiç kirpik yoktu.Gerçekten çok bir durum.Makyaj bile yapamıyordum.3 şişe alana ücretsiz kargo kampayası yapıyorlardı.Bende bunun için 3 şişe aldım.Ürün 2 gün sonra geldi ve kullanmaya başladım.İlk kullandığım 1 hafta hiç bir fark yokmuş gibi düşünüyordum.İlk değişimi teyzem farketti."Senin kirpiklerin mi uzamış? " diye sordu.Ürün etki ettiğini o zaman anladım.Bu iranlı profesör müdür nedir ilk hayır duamı aldı :) 1. şişenin bitiminde üst kirpiklerim neredeyse takma kirpik takmışçasına uzun ve parlaktı.Ancak dökülen yerlerde fazla bir değişiklik yok idi.Firma ile irtibata geçtim.Neden dökülen kirpiklerimin tekrar çıkmadığını sordum.Düzünli olarak devam etmem gerektiğini onlarında üst kirpiklerim gibi olacağını söylediler.Ne yalan söyliyim bende pek inanmadım ya ama param çöpe gitmesin diye dediklerini yaptım.Zor oldu ama sabırla kullandım.Gerçektende 2. şişenin sonlarına doğru alt kirpiklerimin çoğu yeniden çıkmış ve belirgin bir şekilde uzamaya başlamıştı.İşte 2. hayır duamı o zaman gönderdim.a.s Şuan 3. şişenın yarısı bitti sayılır alt kirpiklerim üst kirpiklerime yetişti diyebilirim.Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye edebiliceğim bir şey.Ne susam yağı gibi kokuyor nede onun gibi gözü yakıyor.
arkadaşlar burdan ve birkaç siteden okuduğum kadarıyla bu ürünü aldım,yorumları okuduğumda kullananlar gerçekten çok iddalı bir şekilde üründen memnun kaldıklarını yazmışlardüzenli olarak kullanacağım umarım bende su24 arkadaşım gibi olumlu sonuçları yazacağım... nedense gerçekten çok içime sindi ürün :87:
sonucunu paylasabilri misin ?
bence biraz zaman geçsin en azından bir şişenin yarısına gelsin ki kesin birşey söyliyeyim,ben uzadığını hissediyorum ama :97: :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?