- 28 Aralık 2013
- 87
- 5
- 48
- Konu Sahibi kardelenes
-
- #1.961
Keşke kesmeseydin canım,bir arkadaşım da öyle kesti ve hiç uzamadıben kayısı cekirdegi kremini zeytin yagını karıstırdım kaslarımda bosluklar vardı duzenlı kullandıktan sonra kuaforum bile naptın sen kaslarına cok guzel olmus dedi :)
kaslarımı seviyorum
kirpiklerime de bunu kullanıyodum ama uzatmak yerine gürleştirdi kirpiklerimi kestim belki uzar diye
Kirpiklerine nasıl sürüyorsun canım?ben badem yağı kullanıyorum beslensin diye kaşım kirpiğim çok faydasını gördüm tavsiye ederim
Çok güzel çok beğendim badem yağını duymuştum sevgilerarkadaşlar hint yağını kirpik ve saçlarınıza uygulayın inanın işe yarıyor. kirpikleriniz rimel sürmüş gibi oluyor saçlarınızda daha hızlı uzuyor benden tavsiye:dance:
Adım adım kirpik uzatma yolları için tıklayınız!
Valla bir pamuk yardımıyla sürülüyor canimKirpiklerine nasıl sürüyorsun canım?
Kirpiklerine nasıl sürüyorsun canım?
Ama çok işe yariyorrYav badem yağı ne kadder iğrenç kokuyor. İğğğğğğğğ.Banyodan sonra tüm vücuda sürdüm 1-2 kere ama kokusuna dayanamadım yav. Midem kalkıyor resmen.
yağının markası ne canım ??1 hafta duzenli yatmadan once temiz kirpiklerinize surun.inanilmaz.
ben liseye gidiyorum her gun ama hergun kalem rimel surerim bide rimeli 5-6 kat surerim.ona ragmen upuzun kaslarima degiyor
ben doğal keratin damlatıorum maskaramın iççine[/QUOTE faydasını gördn mü canım
harika görünüyor valla :))lumigan kullanım sonrası kirpiklerim
Eki Görüntüle 599418
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?