- Konu Sahibi kardelenes
-
- #1.741
kızlarr
ben dün sarımsağın ucunu kesip çıkan suyu kirpik diplerime sürdüm dün 1. günümdü
gözüme değdirmediğim için pek yanmadı liner ceker gibi çektim internette okudum 3 hafta sonunda inanılmaz fayda ediyormuş
sabahta beyaz sabunla yıkadım koku moku kalmadı
benımle birlikte yapıcak olan var mıııııııı
hadi başlayalımm
ayy çook sewındım canım
tamam ben bi kere yaptım daha 3 hafta yapıcazzzz
beraberiz yılmak yokk
ay canım inşalla uzatalım şu kirpikleri çok uğraştım yağlarla eoseyle hiç tepki vermedi benm kirpikler ya
tmm canım sen şimdiye kadar 1kere yaptın demi bende ööleyim bndan sonra haftada 3olacak şekilde başlayalım 1ay sonra foto filan da ekleriz eski yeni diye iyi old yol arkadaşı olrz ne güzel..inş çok güzel sonuç alırız ben bu kirpikten istiyom Eki Görüntüle 582342 :90:
ayyyyyyyy o kirpik ne güzel öyleeee
bende ondan istiyorum
aslında lumigan diye bı ılaç var dırek kırpıklerı böle yapıo ama cesaret edemıyorum işte cunku glocom hastalığı için allah korusun bide gözümüzden olmayalım
ha birde herrgün yapıcaz canım bak haberin olsun 21 gün yapıp bir hafta ara veririz inşalla güzel sonuç alırız
megan fox gibi kirpiklerimiz olsa ya valla
bende cok heycanlandım
ama sarımsağın suyuda cok zor cıkıyor yahuu
ayyyy hade bakalım burdan takipleşirizz
off eose boşa para hiçbişi olmadı hint yağı badem yağıda denedim
başka ne var ki zaten
ama hiç birebir sarımsak sürmemiştim duyduğuma göre arpacık hastalığı olanlar sürdüğüde sürdükleri yerde kirpikleri uzuyomuş ayyyyyyyyy
benim kullandığım yağ karışımı iyi geldi ama sarımsakla birlikte götürmeye çalışıcam inş daha fazla etkisi olur..
canım kullandığım ürün bu alizade kaş kirpik losyonu rimel gibi fırçası filan var kullanımı kolay..Eki Görüntüle 582448
hımm güzelmiş ya bu olur çabucak ama imkansız olanlar biraz zaman alacak
Megan'nın kirpikleri çok güzel .Senin kirpiklerin gür ,daha da gürleşmesine gerek yok bence .uzasa iyi olur tabi.
uzuyacak inş biz elimizden geleni yapalım canım dur ben resim ekliyim azmimize yardım olsun:90:
[]
hımm güzelmiş ya bu olur çabucak ama imkansız olanlar biraz zaman alacakbu arada çokda sık değilmiş kirpikleri uzun ama..bnmde eskiden ööle güzel uzunduki sanırım şu kıvırıcı mahvetti bide yerimde durmadım takma kirpik takmaya çalışırken sanırım kopardı ama yerine yenisi çıktı :90: bide önceden sol taraf daha seyrekti kısaydı şimdi almış başını gidiyo..ekleyebilirsen sende ekle foto bende ekliyim bugün yada yarın şekerim
xayx ciğim nası çabucak olcak ki bu kadar kısayken...keşke olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?