• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
slm arkds neden bukadar rıske gırmeye yok bence kırpık perması 3 ay etkılı ve cok guzel duruyor ben guzellık uzmanıyım ben cok memnun kalalıyom herkese tavsıye ederım

yardııım talikayı bursada nerde bulabilirim bursalı kimse yokmu aranızda kirpik kalmadı yaa

bir şişe badem ve bir şişe hint yağını alıp karıştırdım ve ayrı bir şişeye bu karışımı koydum. kısa bir süredir yatmadan önce rimel fırçasıyla kullanıyorum, bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama kirpiklerim daha uzun sanki :1rolleyes: tek kötü yani yağın ağır kokusu ve bazen fazla sürdüğümde gözümü yakması :oklava: yine de denemeye değer yerimseniben

arkadaslar hint yaqı badem yaqı karısımını bende denedım qozlerımde kuruluk olmustu doktora qidip damla krem aldım benım kırpıklerım cok uzun ama yeterınce sık dqıl sıkta aslında ınce olduqu ıcın rımel surunce bırlesıo tel tel ayrılmıyo neyse sımdı hnt ve badem yaqı karsımını surdukten sonra qozume kacarsa yakarsa hemen damlalarımdan sıkıyorum 5 er dakka arayla sonrada kremımı sürüp yatıyorum hem qozumde kuruluk olusmuyo hem de kırpıklerım sıklasıyo =)

bu hint yagını bitmiş rimelimizin kutusuna koyarak rimelle sürsek olmaz mı bide kirpiğe mi uygulucaz yoksa diplerine mi sürücez sürdükten sonra yıkayacakmıyız hemen gözümüzü bekleticek miyiz bende uygulamak istiorum saçlarıma ve kirpiğime

ben 1.sınıfa giderken kirpiklerimi kaşlarımı makasla bi güzel kesmiştim :)
şimdiyse kirpiklerim çok uzunlar maşallah kaşlarımda öyle ama anne ve babanınıızn genleri çok etkili mesela benim babam kara kaşlı kara gözzlü bi adamdır bende babamda almışım

slm arkadaşlar.ben de aranıza yeni katılanlardanım.kirpiklerim uzun ama sık değiller malesef.bende yarın hemen hint-badem yağını denicem.ayrıca saçlarım az,ince telli,kuru ve yıpranmış vaziyette.bu yağlar gerçekten işe yararmı ya çok merak ediyorum.saçlar elimde kalır diye korkuyorum...

KIZLAR BİKAÇGÜN ÖNCE KİRPİKLERİMİ UCUNDAN KESTİM UZASINLAR DİE ŞİMDİ BOL BOL BADEM YAĞI SÜRÜYOUM UZUCAK MI ?BNM GİBİ YAPAN WARMI UZARLARMI ACABA ?HİNT YAĞI NERDE SATILIO BİDE ONU UYGULIYIM YA NE KADARDA UZZZZZZZAAAAAAAAAARRR YARDIMMM:1shok::1shok:

KIZLAR BİKAÇGÜN ÖNCE KİRPİKLERİMİ UCUNDAN KESTİM UZASINLAR DİE ŞİMDİ BOL BOL BADEM YAĞI SÜRÜYOUM UZUCAK MI ?BNM GİBİ YAPAN WARMI UZARLARMI ACABA ?HİNT YAĞI NERDE SATILIO BİDE ONU UYGULIYIM YA NE KADARDA UZZZZZZZAAAAAAAAAARRR YARDIMMM:1shok::1shok:

uçlarından bende kesiyorum hafifçe canım
kuzenimden görmüştüm o kesip kesip badem yağı sürerdi çok da memnundu
bende yapmaya başladım ama çok kesme sakınnn
çok hafif ucundann
hint yağı da her yerde var aktarlarda falan 3-4 ytl arası

size bir tarif veriyim de kirpik derdinden kurtulun :))

1 çay kaşığı hint yağını ve 1 yemek kaşığından biraz az kakao yağını bir kaba alın ve 1 su bardağu suyla dolu bir kabın içerisinde iyice krem kıvamına gelene kadar kaynatın.. zaten kaynarken krem olmuyor 10-15 dk kaynatın soğuyunca kremsi oluyor... bunu gözlerinize kaçırmadan hem kaş hemde kirpiklerinize sürün ve 2 hafta uygulayın..

kesin sonuç!! ben yeni denedim bu 2. haftam ve kirpiklerim acayip uzadı :)) devam etcem ama...

hint yağını ve kakao yağını (kakao yağının büyük ve küçük şişesi var ben küçük aldım) ikisini toğlamda 5,75 ytl ye aldım... bilginize aktarlarda var...

sadece eczanelerde değil aktarlarda da satılıyor benim kaşlarım çok cılız şu hint yağı ya da başka yağlar gürleşmesini sağlar mı acaba ??

talika başarılı mı peki...kullananlar memnun mu arkadaşlar... fisfisfis

Back