• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Sağol canım tşk. ama diyorumki ben şimdi buna başladım 1 ay içinde sonuç vermesse bunu denerim artık çünkü biyerde okumuştum genelde bu tür şeyler 15 gün de sonuç vermeye başlıyormuş. Birini bırakıp diğerine geçtiğin zamanda bünyen neye cvp vericeğini şaşırıyormuş. Bu olmassa şu talika lipocili denicem oda olmadı bu tarifi oda olmadı olanıda jiletle kazıcam en sonunda :D gerçi 4 günde yenilerin çıkmaya başlaması iyi bişey sanırım formuda yerine geldi gibi sanki.

Sağol canım tşk. ama diyorumki ben şimdi buna başladım 1 ay içinde sonuç vermesse bunu denerim artık çünkü biyerde okumuştum genelde bu tür şeyler 15 gün de sonuç vermeye başlıyormuş. Birini bırakıp diğerine geçtiğin zamanda bünyen neye cvp vericeğini şaşırıyormuş. Bu olmassa şu talika lipocili denicem oda olmadı bu tarifi oda olmadı olanıda jiletle kazıcam en sonunda :D gerçi 4 günde yenilerin çıkmaya başlaması iyi bişey sanırım formuda yerine geldi gibi sanki.sırnaşık şey

burdan duydum ve uyguladım hint yağını badem yağını karıştırdım kirpiklerime sürdüm çok pişmanım kirpiklerim dökülüyor talikayı kullanan arkadaşlar olumlu sonuç alanlar lütfen yazsınlar birde onu deneyeceğim.....senağlama

arkadaşalar be 2 hafata boyunca kirpiklerime ve kaşlarıma badem yağı ve hint yağı sürdüm zaten çok seyrek kirpiklere sahibim ve gürleşmesi için uygulağım bu formül kirpiklerimi çoğaltıcağı yere döktü:kızgın: çok moralim bozuldu nedeni ne bilmiyorum ama her sabah yüzümü yıkadığımda 4 tane kirpik mutlaka elime geliyordu tüm moralim aktüs oldu neden böyle oldu anlamıyorum nerde yanlış yaptım bilmiyorum formüle harfi harfi uydum sanırım kirpiklerimin kök uçlarını sıkıştırdı ve döküldü bana yardımcı olurmusunuz:çok üzgünüm:

arkadaşalar be 2 hafata boyunca kirpiklerime ve kaşlarıma badem yağı ve hint yağı sürdüm zaten çok seyrek kirpiklere sahibim ve gürleşmesi için uygulağım bu formül kirpiklerimi çoğaltıcağı yere döktü:kızgın: çok moralim bozuldu nedeni ne bilmiyorum ama her sabah yüzümü yıkadığımda 4 tane kirpik mutlaka elime geliyordu tüm moralim aktüs oldu neden böyle oldu anlamıyorum nerde yanlış yaptım bilmiyorum formüle harfi harfi uydum sanırım kirpiklerimin kök uçlarını sıkıştırdı ve döküldü bana yardımcı olurmusunuz:çok üzgünüm:

heheee arkadasim bende hint ve badem yagini surmeye baslamadan once kirpiklerimin ucundan kesmistim ayni bende senin gibi dusunuyordum ayyy birde uzamassa napicam been diyordum:roflol:bak suan kullanali bir ay oldu kirpiklerim cok guzel uzadi vede dolgunlasti merak etme yani uzuyor....mascara surdugumde dahada bir harika duruyorlar gozlerim kocaman oluyolaelaelaelaelaea.s yani icin ferah olsun uzucaklara.ama kesinnikle diplerden baslayarak kipriklerine dogru sur iyice olurmusengözlerimebaksanab

dipnot:ben hint ve badem yagini karistirip kullaniyorum sanirim siz sadece hint yagi kullaniyosunuz degilmi?badem yaginida karistirin bence inan harika sonuc alicaksiniza.s

Ya arkadaslar boyle deyip gaza getirmeyin yaaabenneyaptımkiUc bes kirpigim var zaten onlarida yine kesicem vallaCADIARZUonceden kespistim alt kirpiklerimi benim niye cikmadi bi daha:uhm:Neyse yaklasik bir haftadir talika lipocils kullaniyorum bi hareketlenme var mi ne:dance:

Ya arkadaslar boyle deyip gaza getirmeyin yaaabenneyaptımkiUc bes kirpigim var zaten onlarida yine kesicem vallaCADIARZUonceden kespistim alt kirpiklerimi benim niye cikmadi bi daha:uhm:Neyse yaklasik bir haftadir talika lipocils kullaniyorum bi hareketlenme var mi ne:dance:

ay'ini doldurunca bakalim farki baya gostercekmi...ben bugun yine farkettimki bana cok faydasi olmus bu yaglarin halada suruyorum:dance::dance::dance:

badem yağını saçınıza tek başına sürmeyin balla karıştırark sürün çünkü badem yağı tek kullanıldığında sertleştiriyo balla karıştırırsanız yumuşamasına yardımcı olur

Valla arkadaşlar herkezde farklı oluyor sanırım ben tam 7 gündür bu yağları kullanıyorum yenileri çıkmaya başladı ve kirpikleride bi koyulaşma oldu diplerine bakıyorum işe yaradı sanki ama ben bide bu talikayı merak ediyorum. Dudicim sen kullanıyormuşsun bu talika rimel gibi bişeymi. Yani ben işe giderken mecburen rimel falan kullanmak zorundayım aksi taktirde dökülen kirpiklerimi başka türlü saklıyamam yada ne bileyim rimelle kullanılabiliyormu bide kaç yere sordum yok yok yok bulamadım bana hmen e vitamnli rimel vermeye kalkıyorlar. Of ya.:uhm:

arkadaşlar talica lipocils netten araştırdım kesin garanti veriyo 28 gün kullandıktan sonra uzayıp gürleşiyomuş 40 ytl fiyatı uzatıyosa değer alıcam

dudicim nasıl gidiyor talika...bizi aydınlatırsan seviniriz... Şeniz

dudicim nasıl gidiyor talika...bizi aydınlatırsan seviniriz... Şeniz

cok belirgin bi gelisme yok malesef:a015:ust kirpiklerimde hic yok desem yeridir.Yillar once alt kirpiklerimi gaza gelip kesmistimde sanki onlarda hafif biseyler oluyo gibi ama cok belirgin degil henuz:kızgın:

cok belirgin bi gelisme yok malesef:a015:ust kirpiklerimde hic yok desem yeridir.Yillar once alt kirpiklerimi gaza gelip kesmistimde sanki onlarda hafif biseyler oluyo gibi ama cok belirgin degil henuz:kızgın:

kaç gün oldu kullanmaya başlıyalı...biraz daha sabretmen gerek galiba...1 ayını doldursun bence... Şeniz

Valla arkadaşlar herkezde farklı oluyor sanırım ben tam 7 gündür bu yağları kullanıyorum yenileri çıkmaya başladı ve kirpikleride bi koyulaşma oldu diplerine bakıyorum işe yaradı sanki ama ben bide bu talikayı merak ediyorum. Dudicim sen kullanıyormuşsun bu talika rimel gibi bişeymi. Yani ben işe giderken mecburen rimel falan kullanmak zorundayım aksi taktirde dökülen kirpiklerimi başka türlü saklıyamam yada ne bileyim rimelle kullanılabiliyormu bide kaç yere sordum yok yok yok bulamadım bana hmen e vitamnli rimel vermeye kalkıyorlar. Of ya.:uhm:

Canim rimel gibi bi sise ama sivi seffaf ve surdukten bi sure sonrada kirpiklerin emiyo sanki rimel gibi degil pekkafamçokkarıştıbiraz karisik oldu ama.Fakat kuruduktan sonra uzerine rimelinide surebilirsin,ben oyle yapiyorum.Aksamlarida yatmadan once talika suruyorum bir iki dakika sonrada su yag karisimindan suruyorum belki iki kati etki eder diyejeyyar.Ya su kirpikleri cikaricam yada olanlarida dokucem
sırnaşık şey

Back