ay canım gerçekten mi bana burda sorduğum bi yer 1 hafta sonra bi daha yapıyoruz daha iyi tutması için demişti fiyatı da 35 ti sanırım yani 2 kez yapıyo ama daha önce hiç yaptırmadım kimse de yok ki burda eskişehirde tecübesi olan
canım ben uzun zamandır girmiyordum kusura bakma yeni gördümCanım naptın Eskişehirde yaptırabileceğin birini buldun mu ? Bende yaptırmak istiyorum ama nereye kime güvenebilirim onu bilmiyorum .
Ewet ben yaptırmıştım daha önce 2 kez,2 ay kadar kullandım her birini,kirpiklerim uzun ama düz,permadan sora takma kirpik gibi oldular maşallah,çok memnun kalmıştım yapan kişi işinin ehliydi,fiatı geçen sene 40 ytl idi,çok memnun kalmıştım,çalışmaya başlarsam tekrar yaptırıcam mutlaka
Bende 3 kez yaptirdim kizlar ve devam etmeyi düşunuyorum. Bana yapan kuafor kendinede yillarca yapmis ama artik yapmiyor cunku yapa yapa kivriklasiyormus. Elbette zarari vardir ama bariz bir sekilde hissetmedim ben cok memnunum acikcasi. Ben izmirde yaptirdim.
Benim kirpiklerim de çok uzun fakat dümdüz o yüzden uzunluğu belli olmuyor kirpik kıvırma aletiyle yapıyorum ama kıvırıp bir de maskara sürünce dökülüyorlar... acaba kirpik perması da zarar veriyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?