Arkadaşlar merhaba, foruma ilk mesajım umarım bir hata yapmam, yaparsam affola:78:
Ankarada kirpik perması 2 defa yaptırdım, Tunalıda iki güzellik merkezine, ikisi için de tecrübeme yer vereyim
İlkine yanlış hatırlamıyorsam 30a yaptırdım, artısı: uygulayan kişinin elinin iyi olmasıydı, kirpikleri çok düzgün kıvırdı, eksileri ise (en önemliyi en son söyleyeceğim:): malzeme açısından en son gelişmeleri takip etmiyordu sanırım, gözkapağına önce bir yapışkan sürdü sonra üzerine süngeri yerleştirdi, işin en zor kısmı kirpikleri kıvırdıktan sonra bu süngeri o yapışkandan kaldırmak oldu, hem canım çok yandı hem de göz kapağımda o yapışkanın kalıntıları 2 güne kadar kaldı, gelelim en büyük eksiye, perma kirpiğimde sadece ve sadece 1 gün kaldı:) bunun bir açıklaması vardır belki veya gitsem yenilerdi ama ben nedense o zaman ümidi kesip telefon bile etmedim, daha sonra ikinciyle karşılaştırınca dikkatimi çeken bunun süreyi biraz kısa tutması olmuştu, tatbik süresini öğrenmekte fayda var
İkinciye gelince fiyat sanırım 45 civarıydı, artısı: malzeme son teknoloji, gözkapağına yapıştırdığı sünger kendinden yapışkanlıydı ve kolayca da kalktı, en önemlisiyse korumak için hiçbir özen göstermemem hatta arada bir özellikle ovuşturmama rağmen 1,5 ay dayanması
normalde ilk seferde kimse bu kadar vaad etmiyor, belki bunda diğer permanın hemen arkasından yapılmış olmasının da etkisi vardır bilmiyorum; eksisine gelince, kirpikler muntazam kıvrılamadı, aynı yöne bakmıyordu, arkadaşımın küçücük kızı bile aa hiç güzel olmamış hepsi başka tarafa bakıyor dedi, zaten bu yüzden çıkarmak için zorladım
dikkat edilmesi gerekli veya yaptırmadan önce güzellik uzmanıyla konuşulması gerekli hususlar açısından umarım yararlı olur bu bilgiler.. özellikle kirpikleri düzgün kıvırması kalıcılıktan daha da önemli onun altını çizeyim.. ben bu tecrübenin üstüne kısa vadede tekrar yaptırmayı düşünmüyorum, sadece emin olduğum bir yer olursa..