- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.779
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki sen memnun kaldınmı bende yaptırırsam istanbulda yaptırırım hangi doktora gittin acaba =)
canım acıkcası yaptırmadıgım ıcın tam bı sey dıyemem tek kotu yanı sureklı uzuyomus arada bı kesmen lazımmıs yanı enseden alınıyo kök yanı saç gıbı uzuyo tabı cok hızlı degıl 20 kök bırıne 20 kök bırıne koyuyolarmıs bende ankarada gorustum ama vazgectım seneye ıstanbulda yaptırcam ama estetıkcıye yaptır yaptırcaksan guzellık merkesıze degıl canım .ben yaptırdıgımda sana msj atarım ben cok ıstıyorum hem gur olur hemde ısteıdıgın uzunlukta bı de kalıcı olunca daha guzel tabı
Tmm cnm bilgi verdiğin için teşkkr ederim msjını merakla bekliyorum memnun kalırsan banada sölersin ve fiyatınıda çünkü kirpilerim çok kısa ve böle bişeyi duyunca hiç kaçırmak istemem =)) çok saoll :79:
kulağa hoş geliyo ama her yönüyle arastırmak lazım.. peki bu ekimin fiyatları ne civarlarda canım.
minikcadıcım ben çok araştırdım ve olan kişilerin mesajlarınıda okudum ve bunu çok istiyorum dr. alper beyin habertürk ede çıkmıştı hatta iyi oldugunu düşünüyorum fiyatı 4 bin pahalı ama yinede kalıcı oldugu için çok güzel bi yöntem fue tekniği diye bi yöntemle yapılıyo =)
:79:
:80: Cnm ben buu yaz büyük ihtimalle yaptırıyorm haber veririm sanada=))
:79:
:80: Cnm ben buu yaz büyük ihtimalle yaptırıyorm haber veririm sanada=))
evet cnm inş. Bu yaz yaptırıcam dr. Alper bey leventte 4 milyar fiyatı bakalım ist.a gidicem 13 haziran gibi yaptımayı düşünüyrm bigilendirirm ben seni =))aa bu yaz mı yaptırıyosun ben bu yaz baska bı sey yaptırdıgımdan kırpık ekımı seneye kaldı canım haber vermeyı unutma kıme yaptırcan
evet cnm inş. Bu yaz yaptırıcam dr. Alper bey leventte 4 milyar fiyatı bakalım ist.a gidicem 13 haziran gibi yaptımayı düşünüyrm bigilendirirm ben seni =))
evet canım benı unutma bende alper beye yaptırcam aramıstım hatta ama suanda baska bı amelıyat olcam o seneye kaldı ,alt ust mu yaptırcasın ben alt kırpıklere yaptırmıcam oyle daha pahalı oluyo galıba,ins ıstedıgımız gıbı olur cnm
sadece üst kirpiklerimi cnm inş. cuma ameliyet günüm dua edin =)
canım yenı gordum yazını naptın zor oluyo mu