• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kirmizi siyah tabaklar

TinyLove

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
2.908
14
358
Günaydın kızlar,
Benim çok acil kırmızı siyah renk veya renkli tabaklara ihtiyacım var internet üzerinden almayı düşünüyorum çnkü çalılıyorum ve vaktim yok bana acil yardım eder misiniz?Nereden bulabilirim mümkünse 24 parça takım olsun ama 12 adet tabakta olabilir veya 6 adet şimdiden tşk ederim..:19:

Canım Karaca'da siyah, kırmızı, turuncu, yeşil renklerde porselen takımlar var. Tabakların kenar kısımları söylediğim renklerde, ortaları beyaz. Ben netten görüp çok beğenmiştim. Geçen hafta gidip mağazada baktım, yakından görünce beğenmedim, renkleri alacalı boyanmış gibi duruyordu. Tavsiyem yine de bir şekilde gidip bakmaya çalışman. Porland' da da gördüm düz renk tabaklar hem orada takım olarak kendi kombinini oluşturabiliyormuşsun. Ama yakından görmedim onları. Bernardo'da da var söylediğin gibi tabaklar. Ürünleri de çok kaliteli bence. Zaten bu aralar içim dışım tabak çanak oldu. Kendime çeyiz için yemek takımı bakıyorum da :)

Ben de siyah düz tabak kırmızı çukur tabak ve beyaz kase den günlük porselen takım oluşturdum. Kemeraltından aldım:) Hem de tabakların tanesi 1,50 TL :37:

Back