• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmızı Oje...

hulişim bahsettiğim pastel kırmızı bu 28 nömera şincik sürdüm daha -tatlicadiarzu-
grnt0296sh0.jpg

ben çok sık kırmızı oje kullanırım ama genel olarakta koyu kırmızı bordoya yakın kullanırım vede genelliklede florman kullanıyorum heleki yazın ayakta kırmızı süper duruyor ama her insan kızrmızı oje sevmez

Flormar 076 yı tavsiye edebilirim. tam kırmızı değil ama rengi çok hoş. Tek kat süreceksiniz fekat. İki kat sürünce rengi çok koyu duruyor. beğeni meselesi tabü:delphin:

Alix Avien 28 numara kırmızı ojeye bayılıyorum.
Kırmızı ojeyi tırnağınızdan çıkardığınızda parmağınızda ve tırnak dibinde kırmızı renk kalırya, onu çıkarmak için asetonla ojenizi sildikden sonra pamuğa kolonya sürüp birde onunla silin. Ben öyle yapıyorum tamamen çıkıyor :lepi:

ben çok sık kırmızı oje kullanırım ama genel olarakta koyu kırmızı bordoya yakın kullanırım vede genelliklede florman kullanıyorum heleki yazın ayakta kırmızı süper duruyor ama her insan kızrmızı oje sevmez

ayak tirnaklarima bende bu yaz ilk defa denicem :))

Flormar 076 yı tavsiye edebilirim. tam kırmızı değil ama rengi çok hoş. Tek kat süreceksiniz fekat. İki kat sürünce rengi çok koyu duruyor. beğeni meselesi tabü:delphin:

su flormari cok merak ettim ya keske burda daolsa :bbo:

Alix Avien 28 numara kırmızı ojeye bayılıyorum.
Kırmızı ojeyi tırnağınızdan çıkardığınızda parmağınızda ve tırnak dibinde kırmızı renk kalırya, onu çıkarmak için asetonla ojenizi sildikden sonra pamuğa kolonya sürüp birde onunla silin. Ben öyle yapıyorum tamamen çıkıyor :lepi:

tsk tatlim önerin icin denicem kolonyayi:lepi:

Bende bayılırım kırmızı ve bordo ojeye. Ama Ellerde biraz bakımlı olursa dahada yakışıyor bu renkler. Ama ben namaz kıldığım için sadece adet dönemlerinde kullanıyorum.

Ellerimi kırmızı ojesiz düşünemiyorum S: Arada bir frenchli kullanırım veya sadece rakı beyazı. Ama en fazla 3 gün dayanırım ardından hemen yine saldırırım Golden Rose 59'uma (,

valla kafaya koydum yazin türkiyeye gidince flormar ve golden rose kirmizi ojeler alacaim

ben de kırmızı ojeye baylırım özellikle beyaz bakımlı elde süper duruyor ama namaz kılınca her zaman süremiyosun

Kirmizi öjeyi sewerim namaz kildigim için kullanmiyorum artik.

Kızlar serçe parmağımdaki Flormar Plus Quartz 74 numara
Yüzük parmağımdaki ise Flormar 369
Orta parmağımda golden rose ama numarası silinmiş kusura bakmayın
DSC03648.jpg

Back