• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmızı Oje...

my.php

flormar kırmızı oje 321 kullanıyorum koyu bordo da 323

my.php

flormar kırmızı oje 321 kullanıyorum koyu bordo da 323

ImageShack - Image Hosting :: ak000mv9.jpg

cok güzel görünüyor tsk ederim sekerim ya bu flormar yok burda ya malesef, artik türkiyeye gelince bol bol alacagm büyük ihtimal, florma ürünleri burda cok begeniliyor kaydirigubbakcemile2

avonun kırmızı ojesini al ozaman o da çok güzel:) ve çok şık parlak duruyor:)

canım şu aralar flormar 380 kullanıyorum bence kırmızı oje çok kalite duruyor tabi düzgün sürülebilirse sizin orda flormarın olmamasına üzüldüm sally hansen'ın kalem ojeleri var çok şeker bide mavalanın ojelerine bakabilirsin.sanırım onları rahatlıkla bulursun

aylardır sürdüğüm renk sadece kırmızı hemde hem elime hem ayağıma süper duruyo:sm_cool:.benim kullandığım oje flormar 128 numara:lepi:

ay kizlar cesaretlendim valla bugün sürecegim herhalde hemen
sallay hansen avon deneyim bari bir bulurum kesin, daha yeni avon temsilcisi icin dilekce vermistim hemen siparis ederim gelsin
sally hansenide kesin bulurum herhalde hemen bir google yapam :)))

Ya ben de çok severim kırmızıyı. Flormarın bir kırmızısı var; nar çiçeiğinden azıcık daha mat mı desem koyu mu desem. Numarasını unuttum ve bulamıyorum artık.
Zaten ya inci beyazı kullanırım, ya silik cila gibi olan bir pembe ya da kırmızı...

iste kizlar sürdüm nasil olmus, biraz kaydirdim ama sonradan asetonla temizledim
1000906pz4.jpg

ne zormus kirmizi ojeyi sürmek

ay bir benmi cesaret edemiyordum bu rengi kullanmaya nedense bir cokunuz seviyormus,
su flormar ürünlerinide baya merak etmeye basladim artik

Çok güzel sürmüşsün. Bir de naçizane bir önerim var. Tırnaklarını çok çok az uzat bence. Tırnağın etinden geride kalan bir yapısı var; sadece birkaç milimetre uzatırsan et ile tırnak boyu eşitlenir ve şahane durur. Çünkü tırnakların ince uzun, çok ideal aslında.

pembe ve mavi giymediğim sürece her zaman oje rengim kırmızıdır. ama çok cırtlak kırmızıları sevmem..gül kurusu rengi,bordoya çalan kırmızılar hoşuma gider.

Çok güzel sürmüşsün. Bir de naçizane bir önerim var. Tırnaklarını çok çok az uzat bence. Tırnağın etinden geride kalan bir yapısı var; sadece birkaç milimetre uzatırsan et ile tırnak boyu eşitlenir ve şahane durur. Çünkü tırnakların ince uzun, çok ideal aslında.

ay canim enim cok tesekkür ederim,Şeniz
aslinda az uzatiyorum bir kac milimetre yani senin dedigin gibi, ama hafta sonu sacimdaki boyayi yikarken tirnaklarimin ici boya oldu ve cikartamadim nedense o yüzden kestim -tatlicadiarzu-
nedense bende begendim bu rengi hicte öyle cesaret gerektiren bir durum yok gibi rahatlikla sürülebilirmis şakkıdı

kizlar bu kullandigim oje cok uyduruk bir oje öyle taninmi bilinmis pahali bir marka degil, ilk defa kullanacagim icin denemelik aldim 2 Euro :)))
rengi cokta hoc durdu ne cirtlak ne asiri ay sevdim ben bunu :)))

bende tam tersi cırtlak severim ekleyebilirsem az önce sürdüğüm ojeyi ekliycem
seninki kan kırmızı güzel bir renk

Back