• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmızı Oje...

bende kırmızı ojeye bayılırım.
ama cıkartmak cok zor oluyo dıye surmuyorum.
ne kadar altına cıla surersen sur yınede kıyıda kösede kalıyor oje.
tam cıkmayıncada abdest alamıyorum.
o yuzden sedeflı beyaz felan suruyorum oda gusel duruoo

sedefli beyaz, mat gri tonlara bende cok bayiliyorum genelde onlardan kullanirdim ama kirmiziyi görünce bende denemek istedim vede cok begendim nedensekaydirigubbakcemile4

my.php

kizlar aranizda kirmizi oje kullanan varmi? Hangi marka hangi numara daha iyi?

Bu arada kirmizi oje her kiyafetle uygunmudur yoksa belirli kiyafetlerdemi kullanilir?

Ben kirmizi oje hi kullanmadim ama bir arkadasimda cok güzel koyu kirmizi oje gördüm aldim ama daha hic sürmedim biraz cekiniyorum acikcasi, esaret gerektirdigini düsünüyorum nedense, bir kompleks iste-tatlicadiarzu-
sizin bu konudaki fikirlerinz nedirkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile4

hulim benim.bak she'nin kırmızı ojesi var(gerçi iki tane) koyu olanı cok güzel ben kullanıyom.hatta sürdükten sonra koyulasıyo bile.inan harika bi oje bende 3-4 tane var(3 ü yedek:)almanyada bulabilrsen al derimm hihoyyyt

bende altına beyaz suruyorum Çok kolay cıkıyor =)

Severim kırmızıyı ...

bende çok seviyorum ama beyim kiziyor... :çok üzgünüm:

hulim benim.bak she'nin kırmızı ojesi var(gerçi iki tane) koyu olanı cok güzel ben kullanıyom.hatta sürdükten sonra koyulasıyo bile.inan harika bi oje bende 3-4 tane var(3 ü yedek:)almanyada bulabilrsen al derimm hihoyyyt

canım she nerelerde satılıyor görmedim daha önce

ben oje kullanirsam sdc kirmizi oje kullaniyorum... her tonu var bende,
Loreal kullaniyorum genelde...

ben de severimn kırmızıyı.hele de beyaz elde çok güzel duruyor:)ben maybelline colorama apple candy kullanıyorum.sürümü çok kolay,memnunum

kizlar kirmizi oje sürügünüz zaman buraya ekleyin veya renk numara marka süper olurr

arkadaşlar ben kırmızı oje sürdükten sonra üstüne oje kurutucu kullanıyorum.
hem rengi daha parlak oluyor,hem de uclarından kalkmıyor.tavsiye ederim..:1rolleyes:

kırmızı veya bordo.. Benim vazgeçilmezlerimdendir. Nivea'nın kırmızısı çabuk kuruyanlardan. Bunun dışında Lorealın kullanıyorum. Bordo içn Flormar 386 . Bence süper duruyor. Bakımlı,sexi,alımlı.. ama tabi çok kısa ömürlü oluyor. Çıkarırken de Kasapta çalışıyon sanki mübarek. Ama değer...

Yaa ben de tapıyorum kırmızıya ama daha 1 gün bile geçmeden uçları soyuluyor ya sinir oluyorum.
Bir de şirkette rezalet oluyor, evrakları çiziyor kırmızı kırmızı. Millet benimle dalga geçiyor sen geçmişsin buradan diye :) te allam yaa.. şu oje kurutucusunu mu denesem ben de acaba?

kırmızı veya bordo.. Benim vazgeçilmezlerimdendir. Nivea'nın kırmızısı çabuk kuruyanlardan. Bunun dışında Lorealın kullanıyorum. Bordo içn Flormar 386 . Bence süper duruyor. Bakımlı,sexi,alımlı.. ama tabi çok kısa ömürlü oluyor. Çıkarırken de Kasapta çalışıyon sanki mübarek. Ama değer...

Üfff evet yaaa, en sinir bozucusu da o zaten. Şöyle kallavi bi bulaşık yıkamazsan ya da banyo yapmazsan öyle kalıyorsun kızarmış parmaklarla. Bir de zamanla tırnakları sarartıyor, dibine cila mı sürmek lazım nedir.

kesinlikle siyah giydiğim zaman kullandığım bi renktir ve koyu kırmızı olması lazım...flormar tercihimdir :asigim:

Back