• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmızı Oje...

ben de golsen rose 10 numara ile yine golden rose 79 u çok seviyorum.

ayrıca flormar 382 nin pembesi de çok güzel

................................................................................

Son düzenleme:
ben de golsen rose 10 numara ile yine golden rose 79 u çok seviyorum.

ayrıca flormar 382 nin pembesi de çok güzel

flormar 377 var bende o da çok tatlı ama cırtlak tonlarda yine :)

bu arada foto olmadı üzgünüm:(

Son düzenleme:
aaa görebildiniz mi fotoyu:1shok:

bende çıkmadı foto bende 2 saat uğraşıyodum vazgeçtim sonunda
çok seviyorum bu rengi :)

şu pc den siteye aktarmayı bi öğrenemedim gitti zaten siteden alıntı yapmak kolayda bu zor geliyo:)

senin renk süper gerçekten bundan sonra da kullan çok hoş duruyor canım sen de tutkunu olursun zaten senide cırtlak renklerde görürüz yakında :)

şu pc den siteye aktarmayı bi öğrenemedim gitti zaten siteden alıntı yapmak kolayda bu zor geliyo:)

senin renk süper gerçekten bundan sonra da kullan çok hoş duruyor canım sen de tutkunu olursun zaten senide cırtlak renklerde görürüz yakında :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile4olabilir :-)
ben gördüm ya fotoyu iyi oldu,
ImageShack® - Image Hosting bu sayfadan ekliyorsun degilmi canim

evet cnm ordan ekliyorum ama hangi linki eklediysem başaramadım :)
şimdi bide lacivert oje denemek istiyorum nasıl olur yakışır mı acaba bi araştırcam hangi markanın var eğer alırsam onuda eklemeye çalışırım tabi başarabilirsem :)

şimdi bide lacivert oje denemek istiyorum nasıl olur yakışır mı acaba bi araştırcam hangi markanın var eğer alırsam onuda eklemeye çalışırım tabi başarabilirsem :)

lacivertmi-tatlicadiarzu- baya iddiali, sürdügünde eklersen sevinirim
en altta bir link var kirmizi oraya tikla sonra ordan cikan linki ekle burdan bilmem anlatabildimmikafamçokkarıştı

kırmızıyı bır turlu begenemedım gıttı hep bu erkeklerın yuzunden ıtıcı buluyorlarmıs aslında dogru.. french'e talımız :ecrin_bebek:

frenchi bende cok begenerek yapiyorum
ama benim bildigim tanidigim erkekler kirmizi ojeyi genelde begeniyor onlardami bir sorun var acep kaydirigubbakcemile2

canım flormarın 099 numara ojesi var ben kullandım memnunum sedefli bir lacivert

bu arada benim de tırnaklarımda kırmızı oje var şu an ama biraz başarısız sürdüm yarın güzel sürüp eklerim ben de

tamam canım saol yardımın için hihoyyyt
kırmızı ojeyi itici bulan erkek mi varmış şahsen hiç öylesiyle karşılaşmadım
tam tersi kımızı aşk ihtiras ve şehvet uyandırır benim bildiğim şakkıdı

bı cogundan duydum begenmedıklerını ama begenenler de var tabıkıde.. bnm erkek arkm bıras cıns heralde kırmızı surdurtmuyor kokosmusun sen dıor ne alakaysa kaydirigubbakcemile3

hay allahim sen cok yasa kokosmusun sen kokosum evet deseydin kaydirigubbakcemile2

canım flormarın 099 numara ojesi var ben kullandım memnunum sedefli bir lacivert

bu arada benim de tırnaklarımda kırmızı oje var şu an ama biraz başarısız sürdüm yarın güzel sürüp eklerim ben de

ekle ekle cok seviniriz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

çok saol canım yaa çok yardımcı oldun hemen yarın almaya gidiyorum
flormarda hiç gözüme çarpmadı olmaz diye düşünüyordum çok saolŞeniz

tamam canım saol yardımın için hihoyyyt
kırmızı ojeyi itici bulan erkek mi varmış şahsen hiç öylesiyle karşılaşmadım
tam tersi kımızı aşk ihtiras ve şehvet uyandırır benim bildiğim şakkıdı

canim birde resizie image 320x240 yazan yeri isaretlersen resim öyle kocaman cikmaz benimki gibi cikarŞeniz

bende kırmızı ojeye bayılırım.
ama cıkartmak cok zor oluyo dıye surmuyorum.
ne kadar altına cıla surersen sur yınede kıyıda kösede kalıyor oje.
tam cıkmayıncada abdest alamıyorum.
o yuzden sedeflı beyaz felan suruyorum oda gusel duruoo

Back