• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmızı Oje...

flormar 369 güsel bncee.. kırmızı özellkle beyaz tenli bayanların ellerinde süper duruoo..ama taşırmadan sürmek zor işş

Kızlar serçe parmağımdaki Flormar Plus Quartz 74 numara
Yüzük parmağımdaki ise Flormar 369
Orta parmağımda golden rose ama numarası silinmiş kusura bakmayın
DSC03648.jpg

cok güzeller 3de :teytey:

kızar bende kırmızı ojeye bayılıyorum. Ama sadece adet dönemimde kullanıyorum. Genelde pastel 119 kullanıyorum. En son 2 gün önce avondan iki tane daha aldım. Real red ve cherry jubilee ikiside çok güzel. Kırmızı ojeyide çıkartmadan önce krem sürüp çıkartırsanız kolaycacık çıkıyor. Onuda bu siteden öğrenmiştim

flormar 321den şaşmam...
tam bir kırmızı oje tutkunuyum aklınıza gelebilicek kötü iyi her markayı denedim...
alix aviende güzel ama flormar ve pastel çok daha güzel

KIRMIZI OJEYİ SÜRMEDEN ÖNCE TIRNAK JİLASI SÜRÜP SONRA KIRMIZI OJEYİ SÜRÜN ÇIKARMASI ÇOK KOLAY OLUYOR TIRNAK DİPLERİ HİÇ KIRMIZILIK KALMIYORyerimseniben

kışın kırmızı yazın nar çiçeği sürerim genelde.
french i unuttum neredeyse.
tırnaklarım kısa küt .çok hoş duruyor bence.
çok seviyorum kırmızı ojeyi.elim çok alıştı artık.hiç taşırmadan sürüyorum

flormar supershine h21 şahane ya koyu şarap kırmızısı, çok çekici duruyor. aynı zamanda she' nin kırmızı ojesine de aşığım onunki tam bayrak kırmızısı, daha çocuksu, günlük kullanıma süper gidiyor, bi de beyaz ten ve ne kısa ne uzun tırnaklara yakışıyor en çok bence. beyaz eli inci gibi bembeyaz gösteriyo ya bayılıyorum o zıtlığa :))

benim vazgeçilmezimdir kırmızı oje evimde kırmızının her tonu vardır gerçi son zamanlarda birazda bordoya doğru kaydım ama olsun
ben artık açık renleri unuttum be nerdeyse bende kırmızı oje sürmeden zemine açık renk sürüyorum parlatıcı yada en açık oje çıkarırken kırmız kalmıyor
kırmızı benim rengim ya

haha tesadüfe bak elimde golden rose 59 taze taze sürülmüş durumda kurusunlar diyebekliyorum sevgilimle buluşcam da :)))
açık nar kırmızısı bayılıyorum bu renge hatta bitmek üzere yenisini alıcam!

bende kırmızı tonlarında yada krmızıdan koyu tonlarda oje seviyorum ama bi türlü bulamadım beğendiğim bi renk acaba tavsiye edebileceğiniz tonlar varmı ???? :28::34:

alix avieni öneriririm kızlar
sürümü fırcası rengi harika :81:

şimdi pastel 32 sürdüm, içinde çok hafif pırıltıları olan canlı bi kırmızı:12:

canım pembe hariç her kıyafete gider özellikle siyaha o kadar güzel gider ki kırmızı oje...
flormarın, goldenroseun goldenladynin gabrininin shenin ve şu an aklıma gelmeyen bi iki markanın da kırmızı ojeleri var bende koyulu açıklı çok çok güzel tavsiye ederim gabrinin ki biraz sulu yalnız iki kat sürmek zorundasın tek kat pek çirkin oluyo =)))

Golden Lady 321 derim ben :128: Simdi sürdüm, ellerime bakmaya doyamiyorum :21: Bayadir oje sürmüyordum, tirnaklarim uzamis oje sürünce daha iyi anladim. Uzun tirnakta müthis duruyor :8:

Back