Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kırmızı nişanlık

ama nedenkiii , resımlerın yokmu bakalım nasıl olmus sac ve makyajla ? Bıde nası bı zorluk yaratıyo kabarık nısanlık , bende gıyıcem de ?

yok canım korkma genel olarak düz abiye gibi çok rahat yürüyemezsin tutup kaldırıp yürümen lazım oynarken halayda falan tutman lazım basarlar rahat oynayamazsın diye bildiğin şeyler ama yine olsa nişanım yine kabarık giyerim kınamdada giyicem kabarık inşallah düğündede giyicem özel bi gün zor mor döktürmüştüm ben hiç oturmadım nişanımda senin nişanlığın harika sakın vazgeçme prenses gibisin içinde maaşallah

teşekkür ederim o anları hatrlamak istemıyorum bile genelk olarak farkedilmemiş ama bana fenalık geldi etek tooplamaktan elim hep eteğimdeydi :)

tarlatanı tuttum yürürken oynarken saldım hiç tutmadım halaydada fazla zorlanmadım yanımdakiler tuttu nişanlım yardım etti gözler üzerimde olduğundan herhalde taşımak çok zevkliydi tabi bi abiye elbisedeki rahatlık yok bu bilinen bişey ben dahada zorlanıcam sanıyodum hatta boşver bitek 2 kere gelinlik giyiceksin bidaha istesende öyle kabarık bi kıyafet ömür boyu giyemezsin tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…