Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kırmızı nişanlık

agresifmelek

BENIM MİNİK KELEBEĞİM
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
2.709
38
163
Diğer
Merhaba benımde nişanım var elbise konusunda tabularım vardı kesinlikle kabarık olmayacak abartılı omayacak diye izmire gtmiştik nişanlık almak için ama ala ala kocaman gelınlık gıbı bir elbise aldık hem de kırmızı saç konusunda modeller arıyorum şimdi de elbisemi de seviyorumm:)

Eklentiler

• $GHGHGH.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 296
Son düzenleme:
Çok güzel yakışmış kaça aldınız?Saçlarını maşa yapıp kenarına kocaman bi çiçek takarsan çok güzel olur bende kınam için düşünüyorum öyle yapmayı

teşekkür ederim genelde kırmızı kına elbisesi olarak tercih edilirmiş. ama ben nişanda giyicem bir de saçlarım dalgalı benım maşa yapsam kendi saçım gb olur diye düşünüyorum ama bakalım kuaföre de danışmak gerek bu arada izmirde model çok ama hemen hemn hep aynı modeller fiyatlar da hep aynı seyirde 700 800

ozaman güzel bi topuz düşünebilirsin çok güzel modeller var kuaför tavsiye verir doğru diyosun hayırlı olsun mutlulukla ağız tadıyla giymen nasip olsun

renk cok güzel bende kinamda pembemi kirmizimi giysem onu düsünüyorum. nisanini nerede yapicaksin canim evdemi salonda mi ?

renk cok güzel bende kinamda pembemi kirmizimi giysem onu düsünüyorum. nisanini nerede yapicaksin canim evdemi salonda mi ?

ni,şanım salonda olacak cnm evde yapsaydım böyle bi elbise tercih etmezdim sende kınanda kırmızı giyebilirsn kına gecelerinde adet gibi sanırım kırmızı giyılyor hep tabii yakışması da önemlı pembe de olabilir ikiside çok güzel renkler

nişanımda pembe giyicem kınamdada kırmızı giymek istiyorum beyaz tenliyim herkez kırmızıyı çok yakıştırıyor iki rengide seviyodum öyle yaptım sende pembeyi nişanda kırmızıyıda kınanda giy tercih yapmak zorunda kalma

kına gecemde elbise giymiycem canım gelinlik giyicem her iki tarafta da .kına için de bindallı giyicem o da gecenın bitimınde son bi saat falan olur ancak .

büyük konuşmuşsun canım demekki
ama süper bayıldım ben nişanlık dediğin böle olur işte güle güle giy darısı başıma

elbise çok hareketli o yüzden bence saçınız için maşa tarzı modeller değilde daha sade modeller tercih ederseniz daha hoş olur sade bir topuz yada düz fön gibi benm fikrim bu şimdiden mutluluklar

teşekkür ederim bayanlar nişanım cumartesi artık kuaför koltuğuna oturunca karar vericem herhalde kararsızım hala::)

ama nedenkiii , resımlerın yokmu bakalım nasıl olmus sac ve makyajla ? Bıde nası bı zorluk yaratıyo kabarık nısanlık , bende gıyıcem de ?

ama nedenkiii , resımlerın yokmu bakalım nasıl olmus sac ve makyajla ? Bıde nası bı zorluk yaratıyo kabarık nısanlık , bende gıyıcem de ?

tavsiye etmem çok oynanıyosasa sizin oralarda da yani kuyruklu falan yaptırma ve tarlatanına da dikkat et ben eve gittiğimizde tarlatandaki kasnaklarmı ne onların cıktığını farkettim allahtan orda cıkmadılar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…