- Konu Sahibi agresifmelek
-
ozaman güzel bi topuz düşünebilirsin çok güzel modeller var kuaför tavsiye verir doğru diyosun hayırlı olsun mutlulukla ağız tadıyla giymen nasip olsun
renk cok güzel bende kinamda pembemi kirmizimi giysem onu düsünüyorum. nisanini nerede yapicaksin canim evdemi salonda mi ?
ni,şanım salonda olacak cnm evde yapsaydım böyle bi elbise tercih etmezdim sende kınanda kırmızı giyebilirsn kına gecelerinde adet gibi sanırım kırmızı giyılyor hep tabii yakışması da önemlı pembe de olabilir ikiside çok güzel renkler
nişanımda pembe giyicem kınamdada kırmızı giymek istiyorum beyaz tenliyim herkez kırmızıyı çok yakıştırıyor iki rengide seviyodum öyle yaptım sende pembeyi nişanda kırmızıyıda kınanda giy tercih yapmak zorunda kalma
bayanlar nişanım oldu bitti ama ben çok zor anlar yaşadım elbiseyle oynamak dans etmek çok zor oldu.
hayırlı olsun tebrik ederim allah tamamına erdirsin kabarık nişanlıkla oynamak zor bende zorlanmıştım
ama nedenkiii, resımlerın yokmu bakalım nasıl olmus sac ve makyajla ? Bıde nası bı zorluk yaratıyo kabarık nısanlık , bende gıyıcem de ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?