• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu kırmızı mutfak mı , yeşil mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi jean
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kırmızı mutfak mı,yeşil mi?

• kırmızı mutfak

OY: 178 84,4%
  • yeşil mutfak

OY: 33 15,6%

• Ankete Katılan
    211
images
images
belki bu yeşiller güzel gelir gözünüze :)

kırmızı çok yorar insanı, eğer birde parlak yaptıracaksan çok pişman olursun,
parmak izi silmekten fenalık gelir.
asla kırmızı seçmem.

kirmizi super canim

fotoğraflarda kırmızı moden yeşil daha klasik olduğu için kırmızı hoş durmuş benim oylamam yeşile kırmızı olan mutfak dekarasyonu gibi yeşili düşünün daha hoş geliyor göze kırmızı artık 3 senedir heryerde var banelleşti

Kirmizi iddiali, ama kirmizi insani sinirli yapar, yesil ise huzurlu. Bir kadin da gununun buyuk kismini mutfakta gecirdigi icin bence kesinlikle YESILL

ben kırmızı diyorum ama yeşil olacaksa bu yeşil olmamalı çok soluk fıstık yeşili daha güzelyerimseniben

kırmızı aşırı derecede göz rahatsız edici bi renk.biz bayanlar olarak en çok m utfakta bulunduğumuz için bence dha fresh bi renk olmalı en azından göz yormamalı.ben oyumu yeşilden yana kullandım ama ikiside değil fikrimce krem-bej tonalrında olmalı hem modası asla geçmez hem de tertemiz pırıl pırıl bir mutfak gibi durur...

ben cede yesil. ama elma yesili benim mutfagim bu tarzda her zaman girdigim de icim aciliyo.

kesinlikle kırmızı dolaplar ve siyah mermer :asigim:

Bizde yeni yaptırdık mutfağımızı annem bu yaştan sonra ne kırmızısı dedi va kahve krem yaptırdı ama bizimkide çok güzel oldu

Back
X