• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu kırmızı mutfak mı , yeşil mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi jean
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kırmızı mutfak mı,yeşil mi?

• kırmızı mutfak

OY: 178 84,4%
  • yeşil mutfak

OY: 33 15,6%

• Ankete Katılan
    211
bencede mutfak için enn ideal renk kırmızıı zaten hem o yusden hemde daha gusel, canlı duruoo

yeşilin her tonu güzel olmaz ama bu fotoda ki yeşil çok güzelllllllll. :)

bi de renklerin etkisini düşünerek de yaptır bence canım. kırmızı canlandırdığı kadar kızdırır asabileştirirde.

yeşil taraftarıyım kaydirigubbakcemile4

ikracım bende kırmızı ıstıyorum ama modelıne karar veremıyorum kırmızı mutfagını paylasırsen sevınırım

canım yaklaşık 9 ay oluyo ben mutfağımı yaptıralı hatta burda resimlerinide paylaşmıştım küçük kırmızı mutfağım diye ama silinmiş şimdi baktım makinem bende değil geldiği zman tekrar çekip eklemeye çalışırım kaydirigubbakcemile5

yeşilin her tonu güzel olmaz ama bu fotoda ki yeşil çok güzelllllllll. :)

bi de renklerin etkisini düşünerek de yaptır bence canım. kırmızı canlandırdığı kadar kızdırır asabileştirirde.

yeşil taraftarıyım kaydirigubbakcemile4
hayırrrrrrrrrr kırmızı iştah acar mutfak için en ideal renktir oyusden mc donalds olsun dersane kafeteryaları olsun... kırmzı renklidir yanlıs mı biliorum arkadaslarr

benim mutfağım kırmıızı ve ilk resim modeline yakın. emin ol çok memnun olursun canlısı daha da hoşuna gidicek. mükemmel duruyor

hayırrrrrrrrrr kırmızı iştah acar mutfak için en ideal renktir oyusden mc donalds olsun dersane kafeteryaları olsun... kırmzı renklidir yanlıs mı biliorum arkadaslarr

iştah açıyor olabilir tabi ki de . ama bence iştah açması iyi bişe değil kaydirigubbakcemile3

kilo problemin yoksa kesinlikle kırmızı derim.hatta türkiyemin mutfağı mıydı kırmızydı çok güzeldi.ama yok daha sade bir şey istiyorum dersen yeşil de çok güzel.benimde o dikkatimi çekmişti başka dizilerde de yeşil mutfak vardı.

Teşekkürler kızlar ,en çok kırmızı denmiş ama yeşilinde bir çekiciliği var doğrusu . . .

iştah açıyor olabilir tabi ki de . ama bence iştah açması iyi bişe değil kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hiç o yonden dusunmemiştim tabii o yonden bakılırsa kırmızı mutfak için kesinlikle yapılmaması gereken bi renk kilo problemi olanlar için..gerci ben renklerin bu seylerine pek inanmam sadece bildiğim bişiyi solemek istedm..ama yinede kırmzıı kırmızıııııııııııı

bence kırmızı daha hoş. kilo almaya neden olabilir ama birde şöyle düşün öyle canlı bir mutfakta sürekli gününü orda geçirmek isteyeceksin insanın sürekli yemek yapası gelir ailen bu durumdan pek hoşnut kalır diye düşünüyorum...öf yinemi yemek yapıcam ne yapıcam diye pek düşünmezsin sanırım...

O yeşil değil ki,çok itici bir ton bence.Nötr bir renk...Kirli gibi sanki...beğenmedim.

bence yeşil biraz sönükduruyo cansız sıkıcı gibi geldibana ama kırmızı cıvıl cıvıl daha güzel kırmızı mutfağına girince canlanırsın bide siyah mermer yaptır muhteşemm olurhihoyyyt

canım kesinlikle kırmızı çok harika duruyor kırmızı mutfakta çokta modern hemde canlı

Back
X