Mutfak Dekorasyonu kırmızı mutfak mı , yeşil mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi jean
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kırmızı mutfak mı,yeşil mi?

• kırmızı mutfak

OY: 178 84,4%
  • yeşil mutfak

OY: 33 15,6%

• Ankete Katılan
    211

jean

xoxo
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
6.479
1.417
373
Diğer
Selam kızlar mutfak için iki ideal renk ben kırmızı ya da yeşil düşünüyorum ankette oy kullanırsanız sevinirim.opuyorumnanaktan ayrıca bir not buzdolabı,çamaşır makinası,bulaşık makinasını falan gri parmak izi bırakmayanlardan istiyorum bunu göz önünde bulundurarak grilere hangisi en çok yakışır?

Son düzenleme:
kırmızı daha çok yakışır modern duruyo canım ama yeşil de de naif bi hava var sıcacık. ben böyle idaasız şeyleri tercih etsemde.kırmızı da çok güzel iddalı baya.

kesinlikle kırmızııııııııııııııı

bende kırmızıyı beğendim fotoğrafları göz önüne alırsam canlı duruyo, yeşil soluk duruyo:)

Kırmızı ve siyah..

Yani kırmızı dolap kapaklarına araralara siyah cam kapaklarla süsle bence..
Hatta tezgah ta siyah olabilir acayip şık oluyor..

Ben de kırmızı daha çok seviyorum ama çocuklar duymasın,aile reisi falan oralarda hep yeşil mutfak kullanılmış hoş duruyordu fikrinizi almak istedim deniz_güneş ne kadar güzel anlatmışsın canım ya

benim mutfak dolaplarım biraz farklı. iki renk kullanılmış üst dolaplar beyaz alt dolaylar kahve değişik modern bir stil oluşturmuşlar.mutfak tezgahlarım siyah parlak düz mermer olmuş fayans olacak duvarada suya dayanıklı duvar kağıdı döşemişler :) daha taşınmadım martta nasipse taşınıcam taşınınca resimlerimi eklerim inşallah...

Bence yeşil dolap.Neden dersen evet kırmızı çok güzel ve şık.Ama ben kırmızı kullandım.2-3 yıl sonra kırmızı baymaya başlıyor.Yeşil iddiasız ve yormayan bir renk.Çabuk sıkılmazsın yani.Benim naçizane fikrim böyle.

opuyorumnanaktan inşallah canım iyi günlerde kullan

kullanan birinden duymak daha da güzel oldu paylaştığınız için teşekkür ederim.

kesinlikle kırmızı bekarken de hayalimdi kırmızı mutfak çok şükür evlenince yaptırmakda kısmet oldu
bende çok araştırdım yaptırmadan önce tek kırmızı renk boğuyo gibi sanki ben kırmızı beyaz yaptırdım yani çekmeceler kiler dolabı ve üste açılan kapaklı dolaplar beyaz diğer dolaplar kırmızı şeklinde çokda hoş oldu tabi syah granit tezgahta çok yakışıyo

teşekkürler canım, ne güzel hayalin gerçekleşmiş darısı benim başıma kaydirigubbakcemile5

ikracım bende kırmızı ıstıyorum ama modelıne karar veremıyorum kırmızı mutfagını paylasırsen sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…