benım favorım morrrrrrrsalakcinni
benim mutfak dolaplarım biraz farklı. iki renk kullanılmış üst dolaplar beyaz alt dolaylar kahve değişik modern bir stil oluşturmuşlar.mutfak tezgahlarım siyah parlak düz mermer olmuş fayans olacak duvarada suya dayanıklı duvar kağıdı döşemişler :) daha taşınmadım martta nasipse taşınıcam taşınınca resimlerimi eklerim inşallah...
Bence yeşil dolap.Neden dersen evet kırmızı çok güzel ve şık.Ama ben kırmızı kullandım.2-3 yıl sonra kırmızı baymaya başlıyor.Yeşil iddiasız ve yormayan bir renk.Çabuk sıkılmazsın yani.Benim naçizane fikrim böyle.
kesinlikle kırmızı bekarken de hayalimdi kırmızı mutfak çok şükür evlenince yaptırmakda kısmet oldu
bende çok araştırdım yaptırmadan önce tek kırmızı renk boğuyo gibi sanki ben kırmızı beyaz yaptırdım yani çekmeceler kiler dolabı ve üste açılan kapaklı dolaplar beyaz diğer dolaplar kırmızı şeklinde çokda hoş oldu tabi syah granit tezgahta çok yakışıyo
kesinlikle kırmızı bekarken de hayalimdi kırmızı mutfak çok şükür evlenince yaptırmakda kısmet oldu
bende çok araştırdım yaptırmadan önce tek kırmızı renk boğuyo gibi sanki ben kırmızı beyaz yaptırdım yani çekmeceler kiler dolabı ve üste açılan kapaklı dolaplar beyaz diğer dolaplar kırmızı şeklinde çokda hoş oldu tabi syah granit tezgahta çok yakışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?