kırmızı lahanayı küçük küçük dograyıp bi kaba koyun
üstüne 2 bardak su ilave edin ve 10 dk pişirin
10 dk nın sonunda suyun rengi koyu mor yada mavi olmalıdır.
sonra suyu plastik bardaga yarım bardak dökün,diger bardagada idrarınızı koyun.miktarları aynı olmalı.
idrara lahana suyunu ilave edin bekleyin.suyun rengi mor olursa bebek kız,
kırmızı-pembe olursa bebek erkek...
eeeee tabiki cinsiyetini merak edip sabırsız olan anneler için bir ipucu olabilir... hem bu testi fen derslerinde de yapıyorlarmış..ilk kez duydum ben bunu :))
harikaymış..
iyi bi oyalanma yöntemi yani hamişler için..
hamileyken haftalar geçmek bilmiyor ya hani...
10. hafta gelsin de test yapalım, lahanaları kaynatalım.... olmadı 2 hafta sonra tekrar deneyelim falan derken.... haftalar öyle geçer. :))))
teşekkür ederim.2 erkek çocuk annesiyim tabiki herşeyden önce sağlıklı sıhhatli ve hayırlısı neyse o olsun ama tabiki de biyandan değişik bişey olsun diyede icimden geçmiyo degil.. ALLAH cümlemizinkini sağlıklı dünyaya getirmek nasip etsin.:26:15. haftadan sonra zaten belli olmuyor mu cinsiyet ?
En iyisi kara lahanayı salatada kullanmak
Şaka bir yana inşaallah hayırlı ve sağlıklı bebeleriniz olur.
12.haftada bıle detaylı ıyı bır ultrason cıhazında cinsiyet belli oluyor kar lahana suyuna ıdrar karıstırmakla ugrasmak yerıne ultrasona güvenmek daah ıyı degılmı:))
anaa yarın deniyecem valla meraklandım şimdi minik kuşum kızmı erkek mi?şimdi 11 haftalık arkadaşım 12, haftada öğrenmişti bakalım biz ne zaman öğrencez.
arkadaşınız cinsiyetini öğrenmişse ınada yaptırabilirsiniz sonuç bakalım doğrumu çıkacak
Sicak soguk farketmiyor(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?