Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptim cnm kirmizi pembe oldu 12 haftaligim ama dr net dwgil kiza benzio dedi ikikez yaptum ayni cikti allahim insallah dr yanilmistir ve erkektir bebisimkırmızı lahanayı küçük küçük dograyıp bi kaba koyun
üstüne 2 bardak su ilave edin ve 10 dk pişirin
10 dk nın sonunda suyun rengi koyu mor yada mavi olmalıdır.
sonra suyu plastik bardaga yarım bardak dökün,diger bardagada idrarınızı koyun.miktarları aynı olmalı.
idrara lahana suyunu ilave edin bekleyin.suyun rengi mor olursa bebek kız,
kırmızı-pembe olursa bebek erkek...
Cnm ogrendınmı cınsıyetı bende kırmızı pembe cıkıo ama kız dedı banda doktorBen yaptim cnm kirmizi pembe oldu 12 haftaligim ama dr net dwgil kiza benzio dedi ikikez yaptum ayni cikti allahim insallah dr yanilmistir ve erkektir bebisim
Cnm dogum yaptim bir oglusum olduCnm ogrendınmı cınsıyetı bende kırmızı pembe cıkıo ama kız dedı banda doktor
Ayyy ne guzell hayırlı olsun cnm banada bugun kessın kız dedılerCnm dogum yaptim bir oglusum oldu
Ne zmna kadar kız dedıler sanaCnm dogum yaptim bir oglusum oldu
yazan yanlış biliyor kırmızı pembe erkek değil kız mor ve mavı yani koyu olursa erkekCnm ogrendınmı cınsıyetı bende kırmızı pembe cıkıo ama kız dedı banda doktor