Kirmizi koltuk

dreamcatcher

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
112
0
55
Evet arkadaşlar siteye bir kırmızı koltuk koyuyorum.Bu kırmızı koltuğa oturan üyelerimize gün boyunca sorular soracağız.Daha sonra bu kişi yeni birini seçecek ve sorular bu kişiye yöneltilecektir.Ben ilk önce kendim oturuyorum.Sorularınızı bekliyorum.İçtenlikle cevap vereceğim.

İlk soru benden Şu an yaşadığın hayattan mutlumusun yani ne geçmiş ne dün, bugün tek kelime ile mutlumusun, mutsuzmu??

ilk olarak benim gibi seni daha yakından tanımak isteyenler için kendini biraz tanıtabilirmisin..

Ben 39 yaşında evli bir bayanım eşimin görevi gereği Çanakkaleye taşındık 3 4 sene buradayız.Aslında İstanbulda yaşıyoruz.Oğlum 10 yaşına girecek Kızım 18 yaşına girecek.Ruh halim değişkendir.Bugün sinirli iken yarın mutlu olabiliyorum.Bütün gününü çocukları ile ilgilenerek geçiren istediği çoğu şeyi ertelemek zorunda bırakılan biriyim.En büyük zevkim yalnızlıktır.Yalnız kalmayı çok severim.Kendime zaman ayırmayı ihmal etmem.Nasıl mutlu olmak istiyorsam öyle yaşamak isterim.Savunma sporu yapıyorum.Akşamları gün aşırı spora giderim.Bu aralar kendim için ne yapabilirim diye düşünüyorum.Resim kursuna gitmeyi düşünüyorum.Deli dolu biriyim.Sınırlarla,kurallarla yaşamaktan nefret ederim.Baskıya gelemem.Çok arkadaşım olmasına rağmen 1 tane dostum diyebileceğim bir arkadaşım var.İnsanlara yaklaşırken belli etmeden bir sürü testten geçiririm.Herkesle arkadaşlık yapmam.Seçerim.Eğer bir yanlışını farkedersem uzaklaşırım.Ne yapayım ben böyleyim işte.Annem derki seni bir seven pişman birde sevmeyen.:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…