Konuştuğum çocukla ilk yemek

Merhaba arkadaşlar,

1 haftadır bir çocukla konuşuyorum (evet çok çok çok yeni daha). Ismi Deniz diyelim. Bugün "birlikte yemeğe çıkalım mı" diye soru. Henüz cevap vermedim. Hiç görüşmedik, sadece mesajlaşıyoruz.
Deniz benim yakın bir arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyor. Ikimizi yakın arkadaşım tanıştırdı. Birbirimizi sadece 1/2 resimde gördük. Deniz utangaç biri. Ben de çok utangaç biriyim. Ṣimdi yemeğe ciksak ne konuşacağız ?
Üstelik kafama başka sorularda takılıyor.
Deniz'i tanıyan insanlar yakışıklı olduğunu söylüyor.
Bu çocuk neden benimle konuşmayı kabul etti? Sadece oynamak mı istiyor ? Onu görünce Ben ona aşık olursam ama karşılığı olmazsa? O beni beğenmezse ?
Çekingen biriyim, yemeğe çıktığımızda saçmalamaktan korkuyorum.
Daha önce ne bir erkek arkadaşım oldu ne de bir flirt'üm. Daha önce 1 erkek bile öpmedim. Korkuyorum, nasıl davranmam gerekiyor? Duygularımı kontrol edememekten korkuyorum

Not : duygusal olarak hassas bir dönemdeyim. Ailemle sorunlarım var. Cok kolay bağlanıyorum.
Buluşmalara " bu şimdi beni niye beğendi diyerek ????" diyerek başlarsanız asla mutlu olamaz ve hep hata yapan ,alttan alan ,ezik taraf olursunuz .Kendinizi sevin,olmuyorsa tedavi olun,gidin bir uğraş bulun onda başarılı olun belki kendinizi seversiniz Yemek ağır gelirse kahve için en azından iki taraf begenmezse çabuk kalkarsınız.....

Bazen çok güzel şeyler bi yemekle bi kahveyle başlar =)
ben de çabuk bağlanan, ilişki içindeyken anksiyete krizleri geçiren, varoluş sancıları çeken biriyim.
çok berbat bi dönemimde (boşanma vs) sevgilim girdi hayatıma.
ilk buluşma öncesi benzer kaygılar vardı ama her şey çok güzel geçti,
ve şunu öğrendim, iyileşirken de birini sevebiliriz, ilişki kurabiliriz.
bi şans verin derim.
Peki siz buluşmadan önce ne kadar beklediniz? Birbirinizde etkilendiğiniz şeyler nelerdi?

eski konularınıza baktım da az çok hatırlıyorum. Bence tanımadığınız biriyle sohbet etmek kafa dağıtmak için çok iyi. Yemek değil de bence bir kahve için. Beklentiyi sıfıra indirerek. Kafa dağıtmak amaçlı.
Evet, şu 1 hafta bile biraz iyi geldi. Bakalım, önümüzde ki hafta için sözleştik

Buluşmalara " bu şimdi beni niye beğendi diyerek ????" diyerek başlarsanız asla mutlu olamaz ve hep hata yapan ,alttan alan ,ezik taraf olursunuz .Kendinizi sevin,olmuyorsa tedavi olun,gidin bir uğraş bulun onda başarılı olun belki kendinizi seversiniz Yemek ağır gelirse kahve için en azından iki taraf begenmezse çabuk kalkarsınız.....
2 ay önce terapiye başladım. Iyileşmem zaman alacak. Yarın yeni bir aktiviteye başlıyorum, iyi gelecektir

Peki siz buluşmadan önce ne kadar beklediniz? Birbirinizde etkilendiğiniz şeyler nelerdi?

1 hafta yazışıp konuştuk, sonra görüştük. Bu bir kumar sonuçta. İlk buluşmada fiziksel yönden etkilenir insan genelde. Tanıdıkça huyunu suyunu da sevmeye başlarsın. Bunun için tanımak lazım =)
Siz bağlanmaktan neden korkuyorsunuz ?
Ne zamana kadar kaçabilirsiniz ki ?
Ben terapi aldım bir süre. Terapistim bana bağlanmanın da bi ihtiyaç olduğunu söyledi.
Tabi ben daha önce hep kaygılı bağlanma şeklinde bağlanıyordum, ilk kez güvenli bi şekilde bağlanıyorum birisine. Bunda kendimi iyileştirmemin yanısıra sevgilimin de güven veren, şefkatli, anlayışlı, yetişkin tavırlarına sahip biri olmasının payı var. Önemli olan sağlıksız ilişkileri bitirebilmeyi öğrenmek.

Evet, malesef doğam böyle. Kaygımı yönetebilmek için terapiye gidiyorum
Bende de var seni çok iyi anlayan insanlardan biriyim korkunun üzerine git üzülmekten kırılmaktan acı çekmekten korkma sen saklandıkça başka şekilde çıkıyor önüne emin ol üzerine git aşk olayları olarak düşünme genel anlamda başka türlü yenemiyorsun

Merhaba arkadaşlar,

1 haftadır bir çocukla konuşuyorum (evet çok çok çok yeni daha). Ismi Deniz diyelim. Bugün "birlikte yemeğe çıkalım mı" diye soru. Henüz cevap vermedim. Hiç görüşmedik, sadece mesajlaşıyoruz.
Deniz benim yakın bir arkadaşımla aynı iş yerinde çalışıyor. Ikimizi yakın arkadaşım tanıştırdı. Birbirimizi sadece 1/2 resimde gördük. Deniz utangaç biri. Ben de çok utangaç biriyim. Ṣimdi yemeğe ciksak ne konuşacağız ?
Üstelik kafama başka sorularda takılıyor.
Deniz'i tanıyan insanlar yakışıklı olduğunu söylüyor.
Bu çocuk neden benimle konuşmayı kabul etti? Sadece oynamak mı istiyor ? Onu görünce Ben ona aşık olursam ama karşılığı olmazsa? O beni beğenmezse ?
Çekingen biriyim, yemeğe çıktığımızda saçmalamaktan korkuyorum.
Daha önce ne bir erkek arkadaşım oldu ne de bir flirt'üm. Daha önce 1 erkek bile öpmedim. Korkuyorum, nasıl davranmam gerekiyor? Duygularımı kontrol edememekten korkuyorum

Not : duygusal olarak hassas bir dönemdeyim. Ailemle sorunlarım var. Cok kolay bağlanıyorum.
O zaman buluşma canım hem tanısıosun hemde bağlansam ne olur dıosun. Madem böle hiç sevgılı olucam derdıne dusme

Oynayacak bir adam senin gibi deneyimsiz bir kızı ne yapsın az mantıklı ol. Deniz yakışıklı da sen çirkin misin, belki sen onu beğenmeyeceksin… hatta belki yakışıklı değildir ama sen ısın diye çevren öyle demiştir. İlk buluşmada yemek iyi bir fikir değil çay kahve içmeyi teklif et.

Terapi biraz daha ilerlemeden kimseyle buluşmamanı tavsiye ederim
Hem kolay baglanıyorsun hem daha önce kimseyle birlikte olmamışsın ve aileyi de eklersek tam manipüle edilebilecek bir karakterdesin şu an
Biraz zaman geçsin bence bi kendine gel önce

X