- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
Selam yavrummmmSelaaam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam yavrummmmSelaaam
Netten sunum araştır canımMerhaba hanımlaaaar
Valla konularınızı gördükçe modum düşüyor Benim tarifi nasıl bir sunum yapcam alırken hiç düşünmemiştim
Bendede aynı hepİyiym abla ne olsun koşuşturmaca
Hoş gerldin netten sunumlara bakabilirsin yapacağın yemeği arattır görsellerden.Merhaba hanımlaaaar
Valla konularınızı gördükçe modum düşüyor Benim tarifi nasıl bir sunum yapcam alırken hiç düşünmemiştim
İyiyim çicem sağol sen nasılsınNasılsınız canımlar
Sağol çiçeeem bende iyiyim çok şükürİyiyim çicem sağol sen nasılsın
Şimdi iyi gibi, ilaç kullanıyoruz. İshali devam ediyorGünaydın mavişim
Bizdede aynı şekercim,milletrahatmaskesiz gezende çok artık.
Çokgeçmiş olsun,şimdş nasıl iyimi.
Cidden ilginç nevoş birine varen dğerine olmaması.
Hep iyi olalım çicemmmSağol çiçeeem bende iyiyim çok şükür
İshal için haşlanmış patates lapa pilavda iyi geliyor hatta kola içmek bile ishali kesiyor.Şimdi iyi gibi, ilaç kullanıyoruz. İshali devam ediyor
Sağol ablacım
Muz, patates yedirdim. Daha bir faydası olmadıHep iyi olalım çicemmm
İshal için haşlanmış patates lapa pilavda iyi geliyor hatta kola içmek bile ishali kesiyor.
Muz yiyormu mavişim muz yesin
Netten benzer sunumlara bakıp yapabilirsin :)Merhaba hanımlaaaar
Araştırıyorum da abla benimkini biliyorsun hiç öyle bi sunum şeyi yok Değişik tabak falan almalıyım otantik olsunNetten sunum araştır canım
Hoş gerldin netten sunumlara bakabilirsin yapacağın yemeği arattır görsellerden.
Netten benzer sunumlara bakıp yapabilirsin :)
Et yemekleri sunumlarına bakıp ona göre uyarlayabilirsin. Aynı yemek olması gerekmiyor. En azından aklında fikir oluşurValla bakıyorum da pek bir şey yok
Bende bakayım bir konuşalımAraştırıyorum da abla benimkini biliyorsun hiç öyle bi sunum şeyi yok Değişik tabak falan almalıyım otantik olsun
Geçmiş olsun canımHangisi hastaMuz, patates yedirdim. Daha bir faydası olmadı
Eskiden tuzlu su hazırlayıp içirirlerdi adı neydi tam hatırlamıyorumda.Muz, patates yedirdim. Daha bir faydası olmadı
Genel olarak et sunumları bile yeter .Valla bakıyorum da pek bir şey yok
Et yemekleri sunumlarına bakıp ona göre uyarlayabilirsin. Aynı yemek olması gerekmiyor. En azından aklında fikir oluşur
Eskiden tuzlu su hazırlayıp içirirlerdi adı neydi tam hatırlamıyorumda.
Genel olarak et sunumları bile yeter .
Görsellerde çıkar nasılsa:))Aaa tamam hiç genel düşünmedim
Sağol canım. Küçük olan hasta. Ateşi var, ishal de var 2 gündür. Büyüğünü okula bırakıp geldimGeçmiş olsun canımHangisi hasta
Onun hakkında hiç bir fikrim yokEskiden tuzlu su hazırlayıp içirirlerdi adı neydi tam hatırlamıyorumda.
Genel olarak et sunumları bile yeter .