- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir şey olmaz canım merak etmeİyileşdin gerisi olurGöndermedim bende okula mesaj attım hocasına oda iyileşince gelsin inşallah yazmış.
Kötü olduya okulun ilk gunleride tam hep birlikte alışma şeyiyle heryonden geri kalmasın istiyordum, birçok şeye sonradan adapte olmaya çalışacak çocuklar çoktan alismisken
Öyle ablacım iyi olsunda keşke nebilim ben çok heyecanlıyım yaa ondan bi uzuldum ister istemez ilkte oluncaBir şey olmaz canım merak etmeİyileşdin gerisi olur
Bak bizimkiler 2 yıldır okul görmediler. Gidince kaldıkları yerden devam
Dün diyorum 2 yıldır buradayız.İlk defa eylülde okula başlıyorsunuz
Öyle ablacım iyi olsunda keşke nebilim ben çok heyecanlıyım yaa ondan bi uzuldum ister istemez ilkte oluncaBir şey olmaz canım merak etmeİyileşdin gerisi olur
Bak bizimkiler 2 yıldır okul görmediler. Gidince kaldıkları yerden devam
Dün diyorum 2 yıldır buradayız.İlk defa eylülde okula başlıyorsunuz
Anaokul ve ilkokul genelde kapanmıyorOndan rahat olÖyle ablacım iyi olsunda keşke nebilim ben çok heyecanlıyım yaa ondan bi uzuldum ister istemez ilkte olunca
Şaka gibi ya vallahi nasıl bir yıl oldu tövbe yarabbim hiç böyle okulların bukadar kapalı olduğunu bilmem benim derdim bikacgun gidememesi bak sen 2 yıl deyince utandım abla aman vakalar çok yükselipte kapanmasın birdaha inşallah
Oyy nasıl heyecanlıdır varya öğrenciler okadar zamanın ardından
İnşallah diğer okullarda kapanmaz ablaAnaokul ve ilkokul genelde kapanmıyorOndan rahat ol
İnşaallah canımİnşallah diğer okullarda kapanmaz abla
Sen nasıl oldun varmı ağrın
Esmer değilim ama bende gözelimmKara üzüm habbesiii,le le le ley canım ,gönlüm sevmez herkesi ,esmersen güzelsin
Sen benim gönlümün güzelimsinEsmer değilim ama bende gözelimm
Biran önce olsan artik ameliyatı ablamİnşaallah canım
Ağrılara alıştım artık canım
İlaç içerek geçiştiriyorum
Bak şimdi bir tuhaf olayruuuuumesmer güzelimSen benim gönlümün güzelimsin
Hayırlısı canımBiran önce olsan artik ameliyatı ablam
Hayırlısı ablam geçecek inşallahHayırlısı canım
İnşaallah canım bende dert bitmezHayırlısı ablam geçecek inşallah
Nevoş ameliyat işin ne oldu bekleme durmundasın hala demi.İnşaallah canım bende dert bitmez
Evet abla o bekleyecek .Şimdi nodüller için gidip geliyorum.Nevoş ameliyat işin ne oldu bekleme durmundasın hala demi.
Deme öyle abla herkeste bitmez o dert evet senin üst üste geldi baya hepsi ama Rabbim başka dert vermesinİnşaallah canım bende dert bitmez
Yeni dertler yükleniyorDeme öyle abla herkeste bitmez o dert evet senin üst üste geldi baya hepsi ama Rabbim başka dert vermesin
Daha başını agritacagiz sunumda