• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Göndermedim bende okula mesaj attım hocasına oda iyileşince gelsin inşallah yazmış.
Kötü olduya okulun ilk gunleride tam hep birlikte alışma şeyiyle heryonden geri kalmasın istiyordum, birçok şeye sonradan adapte olmaya çalışacak çocuklar çoktan alismisken☹️

Göndermedim bende okula mesaj attım hocasına oda iyileşince gelsin inşallah yazmış.
Kötü olduya okulun ilk gunleride tam hep birlikte alışma şeyiyle heryonden geri kalmasın istiyordum, birçok şeye sonradan adapte olmaya çalışacak çocuklar çoktan alismisken☹️
Bir şey olmaz canım merak etme😊İyileşdin gerisi olur😊🥰
Bak bizimkiler 2 yıldır okul görmediler. Gidince kaldıkları yerden devam🥰
Dün diyorum 2 yıldır buradayız.İlk defa eylülde okula başlıyorsunuz🤣

Öyle ablacım iyi olsunda keşke🤲😘😘 nebilim ben çok heyecanlıyım yaa 🤣ondan bi uzuldum ister istemez ilkte olunca🤣🤣
Şaka gibi ya vallahi nasıl bir yıl oldu tövbe yarabbim hiç böyle okulların bukadar kapalı olduğunu bilmem😁 benim derdim bikacgun gidememesi bak sen 2 yıl deyince utandım abla:olamaz: aman vakalar çok yükselipte kapanmasın birdaha inşallah 🤲
Oyy nasıl heyecanlıdır varya öğrenciler okadar zamanın ardından🤩🤩

Öyle ablacım iyi olsunda keşke🤲😘😘 nebilim ben çok heyecanlıyım yaa 🤣ondan bi uzuldum ister istemez ilkte olunca🤣🤣
Şaka gibi ya vallahi nasıl bir yıl oldu tövbe yarabbim hiç böyle okulların bukadar kapalı olduğunu bilmem😁 benim derdim bikacgun gidememesi bak sen 2 yıl deyince utandım abla:olamaz: aman vakalar çok yükselipte kapanmasın birdaha inşallah 🤲

Anaokul ve ilkokul genelde kapanmıyor🥰Ondan rahat ol🥰

İnşaallah canım bende dert bitmez😄
Deme öyle abla herkeste bitmez o dert evet senin üst üste geldi baya hepsi ama Rabbim başka dert vermesin :KK60:
Daha başını agritacagiz sunumda😁

Deme öyle abla herkeste bitmez o dert evet senin üst üste geldi baya hepsi ama Rabbim başka dert vermesin :KK60:
Daha başını agritacagiz sunumda😁
Yeni dertler yükleniyor 🤣
Hayırlısı canım sağ ol💗
Ben bir tek ölürsem sunum yapmayız🤣Ondan sıkıntı yok.Her şekilde yanınızdayım😃

Back