• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Sağol canım. Küçük olan hasta. Ateşi var, ishal de var 2 gündür. Büyüğünü okula bırakıp geldim

Onun hakkında hiç bir fikrim yok 😕
memorial hastanesinin yazısı.

Su, şeker, tuz ve karbonat karışımı sıvı kaybını önlüyor​

Genel durumu iyi olan bulantı ve kusmanın olmadığı ateşi olmayan hastalarda 1 litre kaynatılmış soğutulmuş suya 1 çorba kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı sofra tuzu ve 1 çay kaşığı karbonat konularak karıştırılır ve hazırlanan karışım içilebildiği kadar sık aralıklarla içilir. Daha ağır durumlarda kişi ağızdan beslenemiyorsa, ateşi varsa ve ishal 24 saatten uzun sürdüyse mutlaka hastane şartlarında damar yolu ile sıvı ve elektrolit takviyesi yapılmalı, dışkı incelemesi yapılarak tedavi belirlenmelidir.

Çabucak iyileşir inşaallah🥰
İnşallah canım 😘
Sen ne yaptın? Gösterdin mi tahlilleri
memorial hastanesinin yazısı.

Su, şeker, tuz ve karbonat karışımı sıvı kaybını önlüyor​

Genel durumu iyi olan bulantı ve kusmanın olmadığı ateşi olmayan hastalarda 1 litre kaynatılmış soğutulmuş suya 1 çorba kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı sofra tuzu ve 1 çay kaşığı karbonat konularak karıştırılır ve hazırlanan karışım içilebildiği kadar sık aralıklarla içilir. Daha ağır durumlarda kişi ağızdan beslenemiyorsa, ateşi varsa ve ishal 24 saatten uzun sürdüyse mutlaka hastane şartlarında damar yolu ile sıvı ve elektrolit takviyesi yapılmalı, dışkı incelemesi yapılarak tedavi belirlenmelidir.

Paylaşım için sağol ablacım 🤗🌹

Ben 3 gündür şoklardayım. Bakalım ne çıkacak sonuCu…

Abla çok çirkin bir olay yaşandı hafta sonu, savcılığa verdik bugün. beklemedeyiz şimdi. Çok ailesel bi şey olduğu için içeriği yazmak istemiyorum. Böyle üstünkörü yazmış olayım.
Noldu kuzum geçmiş olsun, ben görmedim. Rabbim feraha kavuştursun ınş 🤲💜

Back