Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Göndermedim bende okula mesaj attım hocasına oda iyileşince gelsin inşallah yazmış.
Kötü olduya okulun ilk gunleride tam hep birlikte alışma şeyiyle heryonden geri kalmasın istiyordum, birçok şeye sonradan adapte olmaya çalışacak çocuklar çoktan alismisken

Bir şey olmaz canım merak etmeİyileşdin gerisi olur
Bak bizimkiler 2 yıldır okul görmediler. Gidince kaldıkları yerden devam
Dün diyorum 2 yıldır buradayız.İlk defa eylülde okula başlıyorsunuz

Öyle ablacım iyi olsunda keşke nebilim ben çok heyecanlıyım yaa ondan bi uzuldum ister istemez ilkte olunca
Şaka gibi ya vallahi nasıl bir yıl oldu tövbe yarabbim hiç böyle okulların bukadar kapalı olduğunu bilmem benim derdim bikacgun gidememesi bak sen 2 yıl deyince utandım abla aman vakalar çok yükselipte kapanmasın birdaha inşallah
Oyy nasıl heyecanlıdır varya öğrenciler okadar zamanın ardından

Öyle ablacım iyi olsunda keşke nebilim ben çok heyecanlıyım yaa ondan bi uzuldum ister istemez ilkte olunca
Şaka gibi ya vallahi nasıl bir yıl oldu tövbe yarabbim hiç böyle okulların bukadar kapalı olduğunu bilmem benim derdim bikacgun gidememesi bak sen 2 yıl deyince utandım abla aman vakalar çok yükselipte kapanmasın birdaha inşallah
Oyy nasıl heyecanlıdır varya öğrenciler okadar zamanın ardından

Anaokul ve ilkokul genelde kapanmıyorOndan rahat ol

İnşaallah canım bende dert bitmez
Deme öyle abla herkeste bitmez o dert evet senin üst üste geldi baya hepsi ama Rabbim başka dert vermesin
Daha başını agritacagiz sunumda

Deme öyle abla herkeste bitmez o dert evet senin üst üste geldi baya hepsi ama Rabbim başka dert vermesin
Daha başını agritacagiz sunumda
Yeni dertler yükleniyor
Hayırlısı canım sağ ol
Ben bir tek ölürsem sunum yapmayızOndan sıkıntı yok.Her şekilde yanınızdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…