- 24 Eylül 2018
- 98.379
- 294.783
- 698
Millet kendi kontrolünü asla sağlamıyor, hiç ders almıyor, nasil bitecek bilmiyorumOkulun bahçesi ana baba günü. Ne hes sorgulayan var, nede durun giremezsiniz diyen sayılar yine patlayacak gibi duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Millet kendi kontrolünü asla sağlamıyor, hiç ders almıyor, nasil bitecek bilmiyorumOkulun bahçesi ana baba günü. Ne hes sorgulayan var, nede durun giremezsiniz diyen sayılar yine patlayacak gibi duruyor
Evet var arkadaşın çocugu da aynı. İshal ateşSalgın var çocuklarda, insallah çabuk geçer
Bitmez bu illet ağzına maske takmamış, nerde sosyal mesafe diyor ablanın biri okulda önce maskemizi takalım dedim Baktım takmışMillet kendi kontrolünü asla sağlamıyor, hiç ders almıyor, nasil bitecek bilmiyorum
Aynen abla bizde anlamadıkCiddenmi nasıl çıkmıyor ki öyle hayret yani.
Büyükte bekleyecek artık biraz desemde ikiz bunar yahu
Aynenİkiz olmaları dışında sorun yok asko
Allah sifa versin hepsineEvet var arkadaşın çocugu da aynı. İshal ateş
AkillanmazlarBitmez bu illet ağzına maske takmamış, nerde sosyal mesafe diyor ablanın biri okulda önce maskemizi takalım dedim Baktım takmış
Aksiliğe bak ,ama sonuçlar da çok önemliHastaneye geldim.Tahlillere öğle sonu bakılıyormuş
Oğluma yetişemem beklersem
Aynen aşkoŞansa eşim işteAksiliğe bak ,ama sonuçlar da çok önemli
Başka biri alsın aşko ,ya da biraz beklesin ,bence hallet bugün sonuçlara her gün öğleden sonra bakacaklar kesinAynen aşkoŞansa eşim işte
Alacak kimse yokBaşka biri alsın aşko ,ya da biraz beklesin ,bence hallet bugün sonuçlara her gün öğleden sonra bakacaklar kesin
KardesinAlacak kimse yok
Oda okulda çalışıyorKardesin
firdefsOda okulda çalışıyor
Hay Allah ya,baksa ya 2 dakika3 buçukta burada ol diyorKızlar 3 buçukta çıkıyor yetişemem
Okul ters aşko araba ile almak lazım.Yürüme mesafesi değilfirdefs
Yarın artık kızlar kendileri gelsin.Oğlanı anneme bırakıp 3 de çıkarım.Hay Allah ya,baksa ya 2 dakika
Alsem öldü, toprak bekliyor