- 22 Temmuz 2017
- 44.550
- 132.124
- 598
Günaydın
GünaydınGünaydınlar hanımlar yağmur yağıyor ince den burada hava da iyi serinledibiraz.
İnşallah cancağzımSizin orada yağacak diye görmüştüm ben de,buraya da uğrar inşallah cancağızım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın
GünaydınGünaydınlar hanımlar yağmur yağıyor ince den burada hava da iyi serinledibiraz.
İnşallah cancağzımSizin orada yağacak diye görmüştüm ben de,buraya da uğrar inşallah cancağızım
Günaydın minnoslarim küçük minnoş nerede bizim @Evva
Gümaydınlar yasocumGünaydın
İnşallah cancağzım
Çok güzel oldu çok ❤Mucize gibi sanki
Günaydın
İnşallah cancağzım
Bencede güzel olduÇok güzel oldu çok ❤
Aşıyı oldum şekercim,hatta hes uygulamasında aşı kartınıda oluşturdum telefondan seyahatlerde iatiyorlar artık.4. Dozu oldun mu ? HanimKelesimiGetir
Şifa olsun sekerciğim Evet,iyi ki olduk bitti,aşı olmayanlar için bir sürü prosedür çıktıBencede güzel oldu
Alıyı oldum şekercim,hatta hes uygulamasında aşı kartınıda oluşturdum telefondan seyahatlerde iatiyorlar artık.
Sağol şekercim sanada şifalar olsun,aynen ya pcr testi istenecekmiş artık.Şifa olsun sekerciğim Evet,iyi ki olduk bitti,aşı olmayanlar için bir sürü prosedür çıktı
Ciddenmi nasıl çıkmıyor ki öyle hayret yani.Benim kızların birine aşı çıkmış diğerine çıkmamış
En çok olmak isteyene çıkmamış
Öbürü ben büyüğüm diye dolanıyor.
İnşallah şekerciğim Evet ,kurtulduk o saçma çubuklardanSağol şekercim sanada şifalar olsun,aynen ya pcr testi istenecekmiş artık.
İkiz olmaları dışında sorun yok askoBenim kızların birine aşı çıkmış diğerine çıkmamış
En çok olmak isteyene çıkmamış
Öbürü ben büyüğüm diye dolanıyor.
Umarım kurtulmuşsuzdur şekercim gernede dikkatli olmakta fayda cvar yaniİnşallah şekerciğim Evet ,kurtulduk o saçma çubuklardan
Günaydın canım,gecmis olsunGünaydın
Bu geceyi de hasta olarak geçirdik
Maske,mesafe aynen devam bende Millet fazla gevşedi ,insallah piyango bize vurmaz şekerciğimUmarım kurtulmuşsuzdur şekercim gernede dikkatli olmakta fayda cvar yani
Sağol canımGünaydın canım,gecmis olsun
Okulun bahçesi ana baba günü. Ne hes sorgulayan var, nede durun giremezsiniz diyen sayılar yine patlayacak gibi duruyorMaske,mesafe aynen devam bende Millet fazla gevşedi ,insallah piyango bize vurmaz şekerciğim
Salgın var çocuklarda, insallah çabuk geçerSağol canım
İshal, ateş kusma şeklinde devam etti. Sabah duş aldırdım. Okulda var
Allahtan babası evde, o bebeğe bakacak. Ben büyükle okula gideceğim