Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az önce instagramda hikayede gördüm, senin koyduğunu anlamadım başta, nolıyo lan çalmış mı Nevoş resmi dedimfirdefs ,annem ve benim ev ahalisi
Yok bizzat kendim çektimAz önce instagramda hikayede gördüm, senin koyduğunu anlamadım başta, nolıyo lan çalmış mı Nevoş resmi dedim
Offf tavşan kanı bayılırımÇay içer misinizEki Görüntüle 2911047
Afiyet olsun aşkomÇay içer misinizEki Görüntüle 2911047
Gündüz yanayruk gece donayruk kuzuuBursa/Merkez,üşüyor herkes
Camlar kapandi coraplar giyildi battaniye çıktıBursa/Merkez,üşüyor herkes
2 gündür gündüz de pek yanmıyoruz kuzuGündüz yanayruk gece donayruk kuzuu
Senin orası hepten dondurur hemsom,çok yüksek ⛰⛰🏔🏔Camlar kapandi coraplar giyildi battaniye çıktı
Bugün incirden geldik saat 11 12 giydim çoraplari kalin battaniye alip yattim yataga uyumusum 2yee kadar sonra attim ustmuden gunes acmisSenin orası hepten dondurur hemsom,çok yüksek ⛰⛰🏔🏔
İlacin etkisiyle düştü az ateşi kuzu bir dusuyo etkisi geçince ateşleniyor yine ,bugünde nobetteyim ben.Nasil oldu ufaklık Blue_Peri
Yarına hiç bir şeyi kalmaz inşallah kuzumİlacin etkisiyle düştü az ateşi kuzu bir dusuyo etkisi geçince ateşleniyor yine ,bugünde nobetteyim ben.
Az biraz öksürük var pekmez falan icirdim.
Gardını almışsınCamlar kapandi coraplar giyildi battaniye çıktı
Hee biz yanınca ondan şeyettimdi sıkı giyin2 gündür gündüz de pek yanmıyoruz kuzu
İnşallah teyzesiYarına hiç bir şeyi kalmaz inşallah kuzum
1 gün,2 mevsimBugün incirden geldik saat 11 12 giydim çoraplari kalin battaniye alip yattim yataga uyumusum 2yee kadar sonra attim ustmuden gunes acmis
Bir kaç gün daha yanmayacakmisiz biz Çorap giydim bileGardını almışsın
Hee biz yanınca ondan şeyettimdi sıkı giyin
İnşallah teyzesi
1 gün,2 mevsim
Kazak orde giyeyim sıcacıkBir kaç gün daha yanmayacakmisiz biz Çorap giydim bile