- 8 Haziran 2013
- 57.033
- 151.483
- 898
Benim oglan alıştı :) zaten çok zorluk çekmedik çok şükürİnşallah canom çok sagol senin kuzucugun nasildi okul sevdimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim oglan alıştı :) zaten çok zorluk çekmedik çok şükürİnşallah canom çok sagol senin kuzucugun nasildi okul sevdimi
Sizede çok geçmiş olsun canımGene başlamiş canim 2kere acile gitmisler dikkat et sende
Sagol canoSizede çok geçmiş olsun canım
Ay kıyamam ya ne hal kalıyor ne derman o halde bide çocuklar daha kotu oluyor biz bile dayanamıyorkenSuyunu falan kaynatıp sogutuyorum artık öyle veriyorum kuzu belki sulardan falandır diyede.Gene başlamiş canim 2kere acile gitmisler dikkat et sende
Oyy masallah subahanallah güzel bir yıl olsun inşallah minikler içinBenim oglan alıştı :) zaten çok zorluk çekmedik çok şükür
İnşaallah canımAy kıyamam ya ne hal kalıyor ne derman o halde bide çocuklar daha kotu oluyor biz bile dayanamıyorkenSuyunu falan kaynatıp sogutuyorum artık öyle veriyorum kuzu belki sulardan falandır diyede.
Oyy masallah subahanallah güzel bir yıl olsun inşallah minikler için
Evet bitti konuyu açtımC A N O bittimi tarif
Hadi maşallah kimbilir neler yaptinİnşaallah canım
Evet bitti konuyu açtım
Küçük şeylerHadi maşallah kimbilir neler yaptin
Bende yedimKüçük şeyler
Bende yedim
Küçük şeyler büyük işler beceriyorKüçük şeyler
Et yaptım işte tabakta tamamen masumumKüçük şeyler büyük işler beceriyor
Dehşet yaptıysan fururum cano
Çok yaraticiEt yaptım işte tabakta tamamen masumum
Sağ ol canımNevreste yaf sen niye asiyon suvatınııı gel bakem iyi olacak herşey Allah'ın izni ile
İcilmezmi hiç afiyet olsun ablaÇay içer misinizEki Görüntüle 2911047
Ohh Sefan olsun afiyet olsun
Ben alırım bir bardak
Sağ olunİcilmezmi hiç afiyet olsun abla
Afiyet olsun canım. Kim eşlik ediyor sana.Çay içer misinizEki Görüntüle 2911047