• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .

Geçmiş olsun kuzu 😕

Çok geçmiş olsun kuzuma periskom, acil şifalar diliyorum inş 🤲💜🍒💋
Sağolun kuzularrr❤️🥰🥰
Benim içinse çok yorucu sabahtan beri temizlik yapıyorum bebek ağlıyor susturuyorum 2 dk daha yapıyorum yine ağlıyor 🤦 emzirip uyutuyorum temizlik yapıyorum bu sefer büyük başlıyor mizirdanmaya ona bakıp temizliğe geri dönüşüm derken küçük ağlıyor :kızgın:saat kaç oldu ben hala tuvalet banyo yikayacagim, çamaşır serecegim, yemek yapacağım ki doyan birileri olsun....
Kolay gelsin canım ya .
Sağol kuzum❤️🥰🥰
Çıktı canım ama doktora gösteremedim😊
Ne testi abla

Benim içinse çok yorucu sabahtan beri temizlik yapıyorum bebek ağlıyor susturuyorum 2 dk daha yapıyorum yine ağlıyor 🤦 emzirip uyutuyorum temizlik yapıyorum bu sefer büyük başlıyor mizirdanmaya ona bakıp temizliğe geri dönüşüm derken küçük ağlıyor :kızgın:saat kaç oldu ben hala tuvalet banyo yikayacagim, çamaşır serecegim, yemek yapacağım ki doyan birileri olsun....
Allah kolaylık versin valla😕

İnşallah iyi çıkar abla😘 senin şu ameliyata daha vardı dimi onun için bişey diyorlarmi
O başka dert canım😏
Belli değil canım.Kasım gibi olacak ama kapanma olmazsa🤔
O ay benim ve çocukların sınav ayı🤔Nasıl yaparız bilmem.

O başka dert canım😏
Senin de herşey üst üste geldi abla ☹️

Sen hangi ünv.de oluyorsun? Ben bu sene c.g. de lisans olarak ata.inv. e geçtim. Parayı yatırmak kaldı bir tek.
Zaten bebek 3 yaşına gelene kadar daha evdeyim son 1 sene kala da bir işe girerim
O başka dert canım😏

Sen hangi ünv.de oluyorsun? Ben bu sene c.g. de lisans olarak ata.inv. e geçtim. Parayı yatırmak kaldı bir tek.
Zaten bebek 3 yaşına gelene kadar daha evdeyim son 1 sene kala da bir işe girerim
Bende atadayım canım😊Atanın lisans harcı çok ya🤔Bende seneye dgs düşünüyorum kararsızım😄
Hakkında hayırlısı olsun🤩🥰

Yok kuzu okuldan değil ,dişçiye götürmüştük ordan sonra yemek yedik iki tane soğuk ayran içti bide dondurma ondan sonra başladı hafif öksürmeye. Dün gondermedim okula sadece 12 de toplantıya gittik Allah'tan poşet almıştım yanima kustu orda .akşamda hastaneye götürdük antibiyotik verdi 39.5 ga kadar çıktı ateşi .şimdi ilacın etkisiyle anca 38 e kadar düştü biraz açıldı gözü . Devam ederse pazartesi de göndermem okula
Üşüttü demek ki 🥺
Çok geçmiş olsun canım. Toparlar inşallah biran önce 😕

Perim gecmis olsun canimyaaa🥺inşAllah hemen gecer
Kardesimin ortancasi ishale tutulmus oda öyle hastaymis
Sağol kuzu😘
Çok geçmiş olsun kuzucuga☹️ ya salginmi var ne var ishal kusma ateş cokmus heryerde☹️

Back