Geçmiş olsun
Geçmiş olsun kuzu
Sağolun kuzularrrÇok geçmiş olsun kuzuma periskom, acil şifalar diliyorum inş
Kolay gelsin canım ya .Benim içinse çok yorucu sabahtan beri temizlik yapıyorum bebek ağlıyor susturuyorum 2 dk daha yapıyorum yine ağlıyoremzirip uyutuyorum temizlik yapıyorum bu sefer büyük başlıyor mizirdanmaya ona bakıp temizliğe geri dönüşüm derken küçük ağlıyor saat kaç oldu ben hala tuvalet banyo yikayacagim, çamaşır serecegim, yemek yapacağım ki doyan birileri olsun....
Sağol kuzumBlue_Peri geçmiş olsun
Ne testi ablaÇıktı canım ama doktora gösteremedim
Tamam canım sağ olHaber verirsin.
Tabağını bugün hazırlayacaktım ama yemek olayı başka bir şeye kaydı o yüzden yarın yapacağım inşallah
Dün doktora gittim.Tiroid nodüllerim içinSağolun kuzularrr
Kolay gelsin canım ya .
Sağol kuzum
Ne testi abla
İnşallah iyi çıkar ablaDün doktora gittim.Tiroid nodüllerim için
Allah kolaylık versin vallaBenim içinse çok yorucu sabahtan beri temizlik yapıyorum bebek ağlıyor susturuyorum 2 dk daha yapıyorum yine ağlıyoremzirip uyutuyorum temizlik yapıyorum bu sefer büyük başlıyor mizirdanmaya ona bakıp temizliğe geri dönüşüm derken küçük ağlıyor saat kaç oldu ben hala tuvalet banyo yikayacagim, çamaşır serecegim, yemek yapacağım ki doyan birileri olsun....
Teşekkür ederim canoşummmTamam canım sağ ol
Allah kolaylık versin
Allah kolaylık versin valla
O başka dert canımİnşallah iyi çıkar ablasenin şu ameliyata daha vardı dimi onun için bişey diyorlarmi
Maşaallah çok iyiTemizlik bitsin daha bir şey istemiyorum şuan
Ay kızlar ben diyet yapiyorum ve 69 ile doğum yaptım şuan 58.75im çok şükür hedefim 53.
Senin de herşey üst üste geldi ablaO başka dert canım
Belli değil canım.Kasım gibi olacak ama kapanma olmazsa
O ay benim ve çocukların sınav ayıNasıl yaparız bilmem.
O başka dert canım
Belli değil canım.Kasım gibi olacak ama kapanma olmazsa
O ay benim ve çocukların sınav ayıNasıl yaparız bilmem.
Öyle canımSenin de herşey üst üste geldi abla
Bende atadayım canımSen hangi ünv.de oluyorsun? Ben bu sene c.g. de lisans olarak ata.inv. e geçtim. Parayı yatırmak kaldı bir tek.
Zaten bebek 3 yaşına gelene kadar daha evdeyim son 1 sene kala da bir işe girerim
Kurşun şartÖyle canım
Masallah ,gayet güzel gitmisTemizlik bitsin daha bir şey istemiyorum şuan
Ay kızlar ben diyet yapiyorum ve 69 ile doğum yaptım şuan 58.75im çok şükür hedefim 53.
Üşüttü demek kiYok kuzu okuldan değil ,dişçiye götürmüştük ordan sonra yemek yedik iki tane soğuk ayran içti bide dondurma ondan sonra başladı hafif öksürmeye. Dün gondermedim okula sadece 12 de toplantıya gittik Allah'tan poşet almıştım yanima kustu orda .akşamda hastaneye götürdük antibiyotik verdi 39.5 ga kadar çıktı ateşi .şimdi ilacın etkisiyle anca 38 e kadar düştü biraz açıldı gözü . Devam ederse pazartesi de göndermem okula
İnşallah canom çok sagolÜşüttü demek ki
Çok geçmiş olsun canım. Toparlar inşallah biran önce
Perim gecmis olsun canimyaaaİnşallah canom çok sagolsenin kuzucugun nasildi okul sevdimi
Sağol kuzuPerim gecmis olsun canimyaaainşAllah hemen gecer
Kardesimin ortancasi ishale tutulmus oda öyle hastaymis
Gene başlamiş canim 2kere acile gitmisler dikkat et sendeSağol kuzu
Çok geçmiş olsun kuzucugaya salginmi var ne var ishal kusma ateş cokmus heryerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?