- 8 Nisan 2017
- 56.969
- 300.172
- 698
Nagber yiruumm bayagidir denk gelemiyoruzHatrın kalmasın FilizCan, diyelim
Hatrın kalmasın FilizCan, diyelim
Ben hastayımNe güzel kaynanabiz eşimle sadece bir ağaç silkeledik ama bugün kendimizden geçtik
Olsun iyi olursun insallahBen hastayım
Ne olsun minnakım, işten geldiğimden beri gavranım yer görmediNagber yiruumm bayagidir denk gelemiyoruz
Allah kolaylık versin berketli olsunNe olsun minnakım, işten geldiğimden beri gavranım yer görmedi
Domates-biber karışık salça yapıyorum şu anda
Sen neler yapıyorsun?
Benim güneş allerjim var o sebeplede çok yapamıyorumOlsun iyi olursun insallahzor iş ya eğil kalk ağıl kalk benlik değil eşime dedim ben comakla bende de boy yok malum
Allah enişteye zeval vermesinBenim güneş allerjim var o sebeplede çok yapamıyorumBahanem çok
Benim eşim işin çoğunu yapıyor.Bana gerek kalmıyor
Sana da kolay gelsin canım, kuzulara afiyet olsunAllah kolaylık versin berketli olsunpizza yapıyorum bende sabah kahvaltıya çocuklara :))
AminAllah enişteye zeval vermesin
Sürekli ağrım var ignem degisecek rapor bittiğindeSana da kolay gelsin canım, kuzulara afiyet olsun
Rahatsızlığın ne durumda?
Bu havalar sana yaramaz
İyiler şükür. Okula giden hasta biraz. Dün babası hastaneye götürdü. 2 haftadır öksürük kesilmedi. Alerjisi var demiş doktor. İğne vermiş, şurup vs.
Valla az kalmış nevoş. Ben aranızdan çekildim iyi oldu böyleZorluyorsun
Gözünüz aydın canımNegatif çıktı şükür
1 hafta 1.olup son gün kaybedersem şaşırmamValla az kalmış nevoş. Ben aranızdan çekildim iyi oldu böyle
Sağol canımGözünüz aydın canımçok sevindim
Normal grip bile ağır geçiyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?