- 24 Eylül 2018
- 98.379
- 294.784
- 698
Nasılsın hemşom ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın hemşom ?
Iyiyim sen nasilsin hemsocanNasılsın hemşom ?
Ceviz mi,incir mi o neden oldu hemşom.?Iyiyim sen nasilsin hemsocanEki Görüntüle 2924327
Ceviz ceviz,eldivenden gecti 4cuval Cevizi ayiklarken oldiCeviz mi,incir mi o neden oldu hemşom.?
Hamarat hanimhemşom,her şeye yetiyorsun masallahCeviz ceviz,eldivenden gecti 4cuval Cevizi ayiklarken oldi
Sagol canimHamarat hanimhemşom,her şeye yetiyorsun masallah
Iyiyim sen nasilsin hemsocanEki Görüntüle 2924327
Cevizli desekmiKınalı Yapıncak
Yarın eşimde cevizleri toplamaya gidiyorGitmeyi çok isterdim ama okul varIyiyim sen nasilsin hemsocanEki Görüntüle 2924327
Sagol canim
Ah aşkom ,çok üzgünsün belliYarın eşimde cevizleri toplamaya gidiyorGitmeyi çok isterdim ama okul var
Eltimde gidiyormuşOnlarda hafta sonu gitseydiAh aşkom ,çok üzgünsün belli
Çok zormuş filizle de konuştuk eşimin neden bişey alırken fiyat düşürmediğini şimdi daha iyi anladımYarın eşimde cevizleri toplamaya gidiyorGitmeyi çok isterdim ama okul var
NevoGül'ün suçu ne ?Eltimde gidiyormuşOnlarda hafta sonu gitseydi
İşin şakası kv bizim yapmamızı istemiyorEşler topluyor.Kv temizliyorÇok zormuş filizle de konuştuk eşimin neden bişey alırken fiyat düşürmediğini şimdi daha iyi anladım
Yoksa can atıyordumNevoGül'ün suçu ne ?
BilirimYoksa can atıyordum
Hatrın kalmasın FilizCan, diyelimCevizli desekmi
Ne güzel kaynana biz eşimle sadece bir ağaç silkeledik ama bugün kendimizden geçtikİşin şakası kv bizim yapmamızı istemiyorEşler topluyor.Kv temizliyor