Şansım dönmüyor mu yoksa5 adım kalmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şansım dönmüyor mu yoksa5 adım kalmış
Yabancıya gitmemiş olur nevoş ha sen ha Firdevs ha ben demek de isterdim ama sonuç ortada1 hafta 1.olup son gün kaybedersem şaşırmam
Bence sende bitecek ,öyle hissediyorumŞansım dönmüyor mu yoksa
Ya amaç 1.olmak değilBenim şansımın artık dönmesi lazımCidden son gün değişirseYabancıya gitmemiş olur nevoş ha sen ha Firdevs ha ben demek de isterdim ama sonuç ortada
Hayırlısı aşkomBence sende bitecek ,öyle hissediyorum
Bence değişmez canım. En başından bu yana sen hep öndesin ha bir adım ha 5. Bu şekilde biterYa amaç 1.olmak değilBenim şansımın artık dönmesi lazımCidden son gün değişirse
İnşallah aşkomHayırlısı aşkom
Nasip bakalımBence değişmez canım. En başından bu yana sen hep öndesin ha bir adım ha 5. Bu şekilde biter
İnşallah aşkom
Öyle canım. Nasip senin ise bu değişmezNasip bakalım
2 firdefs olduğu için rahat konuşuyorum
Allah yardımcın olsun, tez zamanda şifanı versin inşallah minnakımSürekli ağrım var ignem degisecek rapor bittiğinde
Eşimin arkadaşı da aynı ben gibiymis o da benim iğneyi soruyormus ise yarıyor mu diye inan hep yatıyorum
Onda umut varDemek popüler tarif alınca iyi oy alıyor.Böreklerde yine öyle olmuştuÖyle canım. Nasip senin ise bu değişmez
Abla kardeş iyi çekişmeli oldu
Bunda olmazsa birdahaki sefere inşallah sunumları çok iyi.Onda umut varDemek popüler tarif alınca iyi oy alıyor.Böreklerde yine öyle olmuştu
İnşaallah canımBunda olmazsa birdahaki sefere inşallah sunumları çok iyi.
Bizimki çok severek isteyerek gidiyor ...okul değişikliği yapınca büyüklere, eşim gitmese mı dedi..ama baba kız askina yenik düşerek ikna oldu sonunda ..okul değişikliği büyüklere çok iyi geldiİyiler şükür. Okula giden hasta biraz. Dün babası hastaneye götürdü. 2 haftadır öksürük kesilmedi. Alerjisi var demiş doktor. İğne vermiş, şurup vs.
Okulu iyi gidiyor. Öğretmeni sınıfta en iyi yazan erkek öğrenci diyor
İnşaallah hep böyle başarılı şekilde devam eder
Senin kız nasıl? Alıştı mı
Sağol canım Allah razı olsunAllah yardımcın olsun, tez zamanda şifanı versin inşallah minnakım
İyiyim cancağızım, sen nasılsın?Jenna16 cancağzım, belin nasıl oldu?
İnşaallah hep böyle devam ederler. Sağlıkla sene sonunu görürüz, okul kapanmaz umarımBizimki çok severek isteyerek gidiyor ...okul değişikliği yapınca büyüklere, eşim gitmese mı dedi..ama baba kız askina yenik düşerek ikna oldu sonunda ..okul değişikliği büyüklere çok iyi geldi