- 8 Nisan 2017
- 56.969
- 300.172
- 698
Nagber yiruumm bayagidir denk gelemiyoruzHatrın kalmasın FilizCan, diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nagber yiruumm bayagidir denk gelemiyoruzHatrın kalmasın FilizCan, diyelim
Hatrın kalmasın FilizCan, diyelim
Ben hastayımNe güzel kaynana biz eşimle sadece bir ağaç silkeledik ama bugün kendimizden geçtik
Olsun iyi olursun insallah zor iş ya eğil kalk ağıl kalk benlik değil eşime dedim ben comakla bende de boy yok malumBen hastayım
Ne olsun minnakım, işten geldiğimden beri gavranım yer görmediNagber yiruumm bayagidir denk gelemiyoruz
Allah kolaylık versin berketli olsun pizza yapıyorum bende sabah kahvaltıya çocuklara :))Ne olsun minnakım, işten geldiğimden beri gavranım yer görmedi
Domates-biber karışık salça yapıyorum şu anda
Sen neler yapıyorsun?
Benim güneş allerjim var o sebeplede çok yapamıyorumBahanem çokOlsun iyi olursun insallah zor iş ya eğil kalk ağıl kalk benlik değil eşime dedim ben comakla bende de boy yok malum
Allah enişteye zeval vermesinBenim güneş allerjim var o sebeplede çok yapamıyorumBahanem çok
Benim eşim işin çoğunu yapıyor.Bana gerek kalmıyor
Sana da kolay gelsin canım, kuzulara afiyet olsunAllah kolaylık versin berketli olsun pizza yapıyorum bende sabah kahvaltıya çocuklara :))
AminAllah enişteye zeval vermesin
Sürekli ağrım var ignem degisecek rapor bittiğindeSana da kolay gelsin canım, kuzulara afiyet olsun
Rahatsızlığın ne durumda?
Bu havalar sana yaramaz
Sen zirvede olursun bacımfirdefs yine bana yaklaşmış
ZorluyorsunSen zirvede olursun bacım
İyiler şükür. Okula giden hasta biraz. Dün babası hastaneye götürdü. 2 haftadır öksürük kesilmedi. Alerjisi var demiş doktor. İğne vermiş, şurup vs.C A N O senin bebeler nasıl okul nasıl gidiyor
Valla az kalmış nevoş. Ben aranızdan çekildim iyi oldu böyleZorluyorsun
Gözünüz aydın canım çok sevindimNegatif çıktı şükür
1 hafta 1.olup son gün kaybedersem şaşırmamValla az kalmış nevoş. Ben aranızdan çekildim iyi oldu böyle
Sağol canım Evet ,her gripte korkuyoruz resmenGözünüz aydın canım çok sevindim
Normal grip bile ağır geçiyor artık.
5 adım kalmışZorluyorsun