Hayırlı CumalarDaha 3 dk var herkese günaydın, hayırlı cumalar olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı CumalarDaha 3 dk var herkese günaydın, hayırlı cumalar olsun
Eltisi kim ben şokEltisine yaptırıp buraya atıyor
Cancağızımcan
Günaydın elticim
Erken geldin be DeynepKonunun açılış saatini unuttum geç kaldım . İstediğim tarif haliyle gitti, devamlı yaptığım tarif olsun demiştim. Henüz tarif almadım, ilham gelmedi henüz.
Bu ay herkes sote istedi ben şokErken geldin be Deynep
Soteler yarışıyorBu ay herkes sote istedi ben şok
1 kişi kaptıSoteler yarışıyor
Kapani kapacaklar asko1 kişi kaptı
Efsane bir kategori olacakKapani kapacaklar asko
Efsane bir kategori olacak
19.25 te yazmıştım ama tabii ki saat belli olduğu için herkes pusudadırErken geldin be Deynep
Ne yapalım çoğumuz et alınca sote yapıyoruz.Bu ay herkes sote istedi ben şok
Ben pek sote yapmam ondan şaşırdım galiba19.25 te yazmıştım ama tabii ki saat belli olduğu için herkes pusudadır
Ne yapalım çoğumuz et alınca sote yapıyoruz.
Belki ilerleyen günlerde bir tarif var aklımda alan olmamıştır zaten Onu, belki onu yaparım.
Nasılsın cancağzım?Cancağızım
Ben istemedimBu ay herkes sote istedi ben şok
En az 5 kişi istediAlinazik isterler dedim ama 1-2 kişi istediYani ilk seçenekleri hemen olmadıBen istemedim
Nevoş 20 oldu muEn az 5 kişi istediAlinazik isterler dedim ama 1-2 kişi istediYani ilk seçenekleri hemen olmadı
Bana kalsa ben de yapmam, yeni tarifler denerim ama oğlum sote-pilav istiyor seviyor, o yüzden çoğunluk sote. Kıyma ile de ya köfte ya da harç yapıp lahmacuna.Ben pek sote yapmam ondan şaşırdım galiba
Oldu canımNevoş 20 oldu mu
Klasik seviyor demekBana kalsa ben de yapmam, yeni tarifler denerim ama oğlum sote-pilav istiyor seviyor, o yüzden çoğunluk sote. Kıyma ile de ya köfte ya da harç yapıp lahmacuna.