- 2 Aralık 2015
- 31.710
- 105.696
- 598
Yeter artık sus yaso dayanamıyiciğimHele üzerinde kütle halinde yağ olmayan eti kesinlikle yiyemem
Kurbanda kavurma yaparım, yağları ben yerim, etleri eşim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeter artık sus yaso dayanamıyiciğimHele üzerinde kütle halinde yağ olmayan eti kesinlikle yiyemem
İykkk Allah ne etmesin seni yasooo az ye az yağ bağlicak heryerinHele üzerinde kütle halinde yağ olmayan eti kesinlikle yiyemem
Bıçak koleksiyonu olan ben gibiler için çok güzel hediyeKazenin pirge bıçağı verme düşüncesi varmış yarışma hediyesi
Eşimde sen gibiAyy yaso helâl olsun sana valla bravo, ben etin üzerinde yağ olunca midem kalkiyo
Bende yememAyy yaso helâl olsun sana valla bravo, ben etin üzerinde yağ olunca midem kalkiyo
Elazizliyim, olsun o kadarİykkk Allah ne etmesin seni yasooo az ye az yağ bağlicak heryerin
Niyeko katılamazsınBıçak koleksiyonu olan ben gibiler için çok güzel hediye
Ama bu ara yarışmaya katılamam gibi
Evde bulunduğum saatler bile koşturmaca halinde geçiyorNiyeko katılamazsın
De get yeeee yasooo götür löp löpElazizliyim, olsun o kadar
Yımışak yımışak, kımıl kımıl ohhhhhh misssDe get yeeee yasooo götür löp löp
Şuan içim kalktı bileBende yemem
Telefonuna ne oldu kiEvde bulunduğum saatler bile koşturmaca halinde geçiyor
Çekim yapabileceğim bir telefonum yok artık
Bana yeni telefon alın, katılayım
Yaso adam şanslı, en azından yağları sana verirEşimde sen gibi
Eşimin bıdı bıdısını dinleyememTelefonuna ne oldu ki
Eşinin telefonu ile çek
Biz niye alalım Kazen emmim alsın
Küçük balığı da çok pişmiş sevmem. Bir ateş üstü görsün, yeterliYaso adam şanslı, en azından yağları sana verir
Et üzerinde değil de kavurma yaparken bol yağ doğrarım ben, et hem yumuşak oluyor, hem tat veriyor.Yaso adam şanslı, en azından yağları sana verir
10 kg mı?Hem yaso ben sana küstüm tarhana göndermem dedin
10 kilo hediye tarhana yı bana çok gördün
Yağsız kavurmanın lezzeti olmaz kiEt üzerinde değil de kavurma yaparken bol yağ doğrarım ben, et hem yumuşak oluyor, hem tat veriyor.
Sebzeleri de az pişiriyorsun yasoKüçük balığı da çok pişmiş sevmem. Bir ateş üstü görsün, yeterli
Şehzadem ben olmasam batmıştı, tabi ki çok şanslı