- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.539
- 598
,Sen Aldinmi bakımbakalım kim o gonzelos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
,Sen Aldinmi bakımbakalım kim o gonzelos
Çok gerçmiş olsun şimdi nasıl düştümü ateşi biraz.Hep iyi ol inşallah
Şükür bende iyiyim az biraz kızın ateşi var ilaç verdim göndermedim okula .
Geçmiş olsunHep iyi ol inşallah
Şükür bende iyiyim az biraz kızın ateşi var ilaç verdim göndermedim okula .
Sağol abla yok düşmedi antibiyotik ve ateş düşürücü verdim . İki gün önce iki tane soğuk ayran içti dondurma yedi baya ondanmi usuttu bilmiyorum.Çok gerçmiş olsun şimdi nasıl düştümü ateşi biraz.
Sağol ablam.nasilsinGeçmiş olsun
Onlardan olmuştur bencede,ılık duş filanda aldır oda düşürür ateşi.Sağol abla yok düşmedi antibiyotik ve ateş düşürücü verdim . İki gün önce iki tane soğuk ayran içti dondurma yedi baya ondanmi usuttu bilmiyorum.
Çok şükür iyiyim dondurma yediyse ondanSağol ablam.nasilsin
Başka şey olmasında ona razıyım .Onlardan olmuştur bencede,ılık duş filanda aldır oda düşürür ateşi.
Hep iyi ol inşallah ablaSanırım abla laf dinlemiyor hanfendi sabah dondurma istiyor bide bu haliyleÇok şükür iyiyim dondurma yediyse ondan
Üşütmüş ola bilir havalar serinledi ya
2 gündür bura çok serinBugün ilk defa hava serinledi burada az bişide yağmur serpiştirdi.
İsterlerBaşka şey olmasında ona razıyım .
Öyle yapayım abla.
Hep iyi ol inşallah ablaSanırım abla laf dinlemiyor hanfendi sabah dondurma istiyor bide bu haliyle
Serinliğe ihtiyacımız varmış valla burasıda öyle ablaBugün ilk defa hava serinledi burada az bişide yağmur serpiştirdi.
ben kasımda katılırım canım bu ay çeyiz vs gelecek ay düğün telaş içerisindeyim,Sen Aldinmi bakım
Doğru ya güzel telaşlar içindesinben kasımda katılırım canım bu ay çeyiz vs gelecek ay düğün telaş içerisindeyim
Doğru ya güzel telaşlar içindesin
Şimdi bir kahve iç sekerciğim,yemek üstüne iyi giderGünaydınlar
Çok sağol anneanne
Sağol şekercim bitti bile
Günaydın limmGünaydın canlar
Günaydın yasomGünaydınlar herkese