- 24 Eylül 2018
- 98.436
- 294.895
- 698
Evet ,tam gezme havasıydıBugün hava çok güzeldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ,tam gezme havasıydıBugün hava çok güzeldi
Son gezmelerimizi yapıyoruzEvet ,tam gezme havasıydı
Seneye daha sağlıklı,maskesiz gezeriz insalllahSon gezmelerimizi yapıyoruz
Ahhh keşkeSeneye daha sağlıklı,maskesiz gezeriz insalllah
İnşallah aşkomAhhh keşke
Abla torunu hastaydı o sebeple kızına gitti
Inşallah yaSeneye daha sağlıklı,maskesiz gezeriz insalllah
Ay hadi ya geçmiş olsun neyi var acabaAbla torunu hastaydı o sebeple kızına gitti
AminInşallah ya
Soğuk algınlığı gibi galiba ablaOnu söylemedi.Kızı çalıştığı için hanım abla toruna bakmaya gittiAy hadi ya geçmiş olsun neyi var acaba
Merhabaaa sultanımm valla bekliyoruz bakalım ekimin ilk haftası diyor doktor şimdilikCanım merhaba doğum ne zaman
Tabiki yazarımmm inşallah, Allah razı olsun 2 hafta çalıştım da çok zordu çok haklısın, Allah yardımcınız olsun, pozitif vaka çıksa bile koruma yöntemi yok yine gidiliyor falan garip bi sistem, Allah a emanetiz yani bu konuda çok dikkat et elinden geldiğince sen deYazmayınca merak ettim canım yaz mutlaka doğum yapınca, hayırlı, sağlıklı bir avazda güzel bir doğum olur inşallah ben de iyiyim canım çok şükür ama çok yorucu geçiyor okul ,maskeyle ders anlatmak, normal zamanda ders anlatmaya göre çok daha fazla zorluyor, bir sınıfımızda da 3 öğrenci pozitif çıktı, sınıf karantinaya alındı, o sınıfa benim de 6 saat dersim vardı, Allah korusun hepimizi diyerek gidip geliyoruz okula
Hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşaallahMerhabaaa sultanımm valla bekliyoruz bakalım ekimin ilk haftası diyor doktor şimdilik
Tabiki yazarımmm inşallah, Allah razı olsun 2 hafta çalıştım da çok zordu çok haklısın, Allah yardımcınız olsun, pozitif vaka çıksa bile koruma yöntemi yok yine gidiliyor falan garip bi sistem, Allah a emanetiz yani bu konuda çok dikkat et elinden geldiğince sen de
Senin daha da zor olmuştur canım, bir yandan hamilelik, bir yandan maskeyle ders anlatmak , hamileliğin son aylarında nefes almak bile zorlaşıyor, bir de maskeyle çok zahmetli olmuştur evet canım ya, temaslı durumları da karışık , Allah sonumuzu hayır etsin neyse sen bebişe odaklan artık , zor ama çok güzel yenidoğan zamanları ,sonrası da çok keyifli ,bebek evin neşesi, Allah isteyen herkese nasip etsinMerhabaaa sultanımm valla bekliyoruz bakalım ekimin ilk haftası diyor doktor şimdilik
Tabiki yazarımmm inşallah, Allah razı olsun 2 hafta çalıştım da çok zordu çok haklısın, Allah yardımcınız olsun, pozitif vaka çıksa bile koruma yöntemi yok yine gidiliyor falan garip bi sistem, Allah a emanetiz yani bu konuda çok dikkat et elinden geldiğince sen de
Tamam inşallah sultanımmmHayırlısı ile sağlıkla gelsin inşaallah
Bize mutlaka haber ver canım
Aminn valla bu pandemiden kurtulalım inşallah artık odaklandım bekliyorum bakalım valla, inşallah inşallah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun Allah a emanet ol ruh ikizimmSenin daha da zor olmuştur canım, bir yandan hamilelik, bir yandan maskeyle ders anlatmak , hamileliğin son aylarında nefes almak bile zorlaşıyor, bir de maskeyle çok zahmetli olmuştur evet canım ya, temaslı durumları da karışık , Allah sonumuzu hayır etsin neyse sen bebişe odaklan artık , zor ama çok güzel yenidoğan zamanları ,sonrası da çok keyifli ,bebek evin neşesi, Allah isteyen herkese nasip etsin
Sağlıkla gelsin inşallahMerhabaaa sultanımm valla bekliyoruz bakalım ekimin ilk haftası diyor doktor şimdilik
GünaydınGünaydın