Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım bir kavurmayi hakkettinGene buraya nerden düştüm
Oyum tas kebabı ve kavurmaya
Keşke 10 oy hakkım olsaydı
Amin canim aminAllah yardımcıları olsun inşallah
Hani nerda adresi yaziyorum 340 sokakTeşekkür ederim canım bir kavurmayi hakkettin
Gel özeleHani nerda adresi yaziyorum 340 sokak
Kırkpınar’da canımyasminsay nasılsın canım, sayfalarda gezerken şöyle bir gözüme ilişti, balıkçı mi açtınız , hayırlı olsun, sapancada mi? kartepe taraflarında olsa gelir alırdık
Evet ablacım, 2 hafta oldu.
Yok yapmadım daha beklemedeyimm sen nasılsınnSelamlar kızlar
Evva nın babasına benden de geçmiş olsun dileklerimi iletirsiniz, Allah acil şifalar versin
WunderLost tan haberiniz var mı kızlar? Girmiyor ne zamandır? Doğum yaptı mı acaba ,haber alırsanız etiketleyin beni de
Canım merhaba doğum ne zaman
Yazmayınca merak ettim canım yaz mutlaka doğum yapınca, hayırlı, sağlıklı bir avazda güzel bir doğum olur inşallah ben de iyiyim canım çok şükür ama çok yorucu geçiyor okul ,maskeyle ders anlatmak, normal zamanda ders anlatmaya göre çok daha fazla zorluyor, bir sınıfımızda da 3 öğrenci pozitif çıktı, sınıf karantinaya alındı, o sınıfa benim de 6 saat dersim vardı, Allah korusun hepimizi diyerek gidip geliyoruz okula
Nasılsın aşkom
İyiyim aşkom, sen nasılsın?Nasılsın aşkom
İyiyim aşkom sağ olEltim ve görümcemlerle dışarı çıktık yakında eve geldimİyiyim aşkom, sen nasılsın?
Allah daha iyi etsin aşkom Ben de kuzen toplantisindayim yine ,teyze oğlu yarın dönecekİyiyim aşkom sağ olEltim ve görümcemlerle dışarı çıktık yakında eve geldim
Sağ ol aşkomİyi olmuş değişiklikAllah daha iyi etsin aşkom Ben de kuzen toplantisindayim yine ,teyze oğlu yarın dönecek
Sen de sağol aşkom Evet,iyi oldu ,herkesi gördümSağ ol aşkomİyi olmuş değişiklik
Bugün hava çok güzeldiSen de sağol aşkom Evet,iyi oldu ,herkesi gördüm