- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- 198
Ah abla iyiyim bugünüme bin şükür. Şafak saymaya devam sen nasılsın ? Tantuni muhteşem olmuş,döktürmüşsün yine.Mcz09 canım nasılsın hiç sesin çıkmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah abla iyiyim bugünüme bin şükür. Şafak saymaya devam sen nasılsın ? Tantuni muhteşem olmuş,döktürmüşsün yine.Mcz09 canım nasılsın hiç sesin çıkmıyor
Her şey yolunda mı ne kadar kaldıArada ses verAh abla iyiyim bugünüme bin şükür. Şafak saymaya devam sen nasılsın ? Tantuni muhteşem olmuş,döktürmüşsün yine.
Son 45 gün eğer erken doğmazsaHer şey yolunda mı ne kadar kaldıArada ses ver
Çok sağ ol canım benim
Çok şükür canım sağlıkla gelsin inşaallahSon 45 gün eğer erken doğmazsa
Biraz geriden geliyor zayıf,başka çok şükür en zor zamanımız geçti düşe kalka.
Amin inşallah ablaÇok şükür canım sağlıkla gelsin inşaallah
Benimde çocuklar zayıf doğdular.Hatta kkya üye olma sebebimKüçük çocuk daha çabuk büyüyor.Hiç takma
İnşaallah canımAmin inşallah abla
Haftasından 2 hafta geride geliyor karın çevresi, gece gündüz bir şeyler yiyorum ama yaramıyor.
Bakalım sağ salim sağlıklı doğsun artık büyür inşallah.
Süt,et,kaşar,yumurta, kuruyemiş,yoğurt faydalı ne varsa yiyorum,içiyorum. Gece bile alarm kurup yiyorumİnşaallah canım
Sağlıklı olsun yeter
Süt içiyor musun
Afiyet bal şeker olsun canımBebeğine yarasınSüt,et,kaşar,yumurta, kuruyemiş,yoğurt faydalı ne varsa yiyorum,içiyorum. Gece bile alarm kurup yiyorum
Nasip değilmiş Nevoşdeynepnaz da annesine gidecekmiş.Yoksa o yapacaktı
Aynen canımNasip değilmiş Nevoş
Teşekkür ederim canımHerkesin ellerine sağlık. Hepsi birbirinden güzel olmuş.
Oyumu çökertme kebabına ve tantuniye veriyorum.
Rica ederim canım. Sana vermeyeyim ikinci oyu, iki kardeşe gitmesin oy dedim ama çok hoşuma gitti sunumun dayanamadımTeşekkür ederim canım
Çok sağ ol canımRica ederim canım. Sana vermeyeyim ikinci oyu, iki kardeşe gitmesin oy dedim ama çok hoşuma gitti sunumun dayanamadım
Firdefs sana kızıyor mu, sen olmasan ben birinciydim diyeÇok sağ ol canım
Yok bir şey söylemiyorO 2.olmaktan ,bu kadar çok oy almaktan bile çok mutluFirdefs sana kızıyor mu, sen olmasan ben birinciydim diye
Diyene bak ne yani sen de çok normal değilsin kiiiiiSuratım gerim gerim gerildi gülmekten delimanyakkk
İyi akşamlariyi akşamlar yavrular
Nevroş kimse yok sen ben birde bebek ay pardonİyi akşamlar