- 8 Haziran 2013
- 57.089
- 151.621
- 898
Hayırdır inşallahAksam yogun bakimdaydi bugune bilet aldi gitmek icin ama sabahtan beri yaziyorum cevap vermiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır inşallahAksam yogun bakimdaydi bugune bilet aldi gitmek icin ama sabahtan beri yaziyorum cevap vermiyor
Şimdi dışardaydım.Şarjım yoktu. Şimdi bakıyorum.firdefs bacım oylamayı takip ediyor musun
firdefs ile kafa kafaya gidiyoruz
Sağ ol canımAyy geçmiş olsun nevoş yaa. Nedir bu aksilikler
KukrimThe BACIM on Instagram: "Videodan çıkamıyorum"
64K likes, 447 comments - thebacim on September 21, 2021: "Videodan çıkamıyorum".www.instagram.com
Geçmiş olsun aşkom yaParmağımı blendıra kaptırdım
Birgünüm aksiyonsuz olsun
Neyse azıcık kesti
Çok akıllıyım ya
Sağ ol aşkomGeçmiş olsun aşkom ya
Bir pişmiş tavuk,bir de sen. Tövbeler olsun asko Allah beterinden korusunSağ ol aşkom
İçine dolanları parmağımla alayım derken makinayı çalıştırdım
Allah şifa versin ,insallah tez zamanda düzelir Bol bol dua edeceğim.Evva Nin babasini uyutuyorlarmis gerisi Allaha kaldi dedi ilac tedavisi falan Rabbim insallah sifa verirde babacığına kalkar o yataktan
Gitmis gorememis yogun bakim oldugu icin duaya ihtiyaci var sizden
Öyle aşkomBir pişmiş tavuk,bir de sen. Tövbeler olsun asko Allah beterinden korusun
Çok iyi ya
Acayip sekerÇok iyi ya
❤Öyle aşkom
İnşallah iyileşir inşallah yaEvva Nin babasini uyutuyorlarmis gerisi Allaha kaldi dedi ilac tedavisi falan Rabbim insallah sifa verirde babacığına kalkar o yataktan
Rabbim şifa versin canım. Allahtan ümit kesilmez. Benim babam 27 gün yogun bakımda yattı. Doktor umut yok dedi ama çok şükür öyle olmadı. Gün doğmadan neler doğar. Rabbim babacığını evvaya ailesine bağışlasınEvva Nin babasini uyutuyorlarmis gerisi Allaha kaldi dedi ilac tedavisi falan Rabbim insallah sifa verirde babacığına kalkar o yataktan
Allah yardımcılari olsun inş, allah tez zamanda şifa versin inş canım evvoşum dualarımız sizinle EvvaEvva Nin babasini uyutuyorlarmis gerisi Allaha kaldi dedi ilac tedavisi falan Rabbim insallah sifa verirde babacığına kalkar o yataktan