- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Çok iyi dedinn vallahi ablaSağ ol canım
Nasip canımHayatı akışına göre yaşıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi dedinn vallahi ablaSağ ol canım
Nasip canımHayatı akışına göre yaşıyorum
Biz ne yapsak boşÇok iyi dedinn vallahi abla
Hayat bildiğini okuyorBiz ne yapsak boş
Amin inşaallahHayat bildiğini okuyor
Canımıza okumamasi dileği ile abla
Canim çok normal.yeni ortam ,yeni insanlar. Evinden annesinden ayrılıyor. Orada yalnız kalıyor kolay değil. Öğretmenin bu aceleci tavrina gıcık oldum burdan maşallah nisama, herşey daha güzel olacak, bak anası kanki bile yapmış kendine sende üzülme artık, çok normal bir süreç yaşıyorsunuzOkula gidene kadar özlüyorum seni diye sayiklıyor okuldan içeriye girince şükür ogretmeninden telefon almadım nisa durmuyor diye falan. Zaten foto falanda atıyor öğretmenleri etkinlik vs yaparlarkende iyi görünüyor.
Sabah içeriye girerken yavaş yavaş gidiyordu öğretmeni hadi nisa hızlı biraz falan dedi .çocukta bir çekinme var parka uğradık okuldan sonra arkadaşıda vardı sinifindan gayet ordan oraya hareketliydi okulda bir yavaşlıyor demekki çocuk ortama adapte olamadı sanki utanıyor gibi. Ama arkadaşıyla baya iyi oynadı parkta o arkadaşımla oturcam falan dedi başka bir kızlada oynadığını söyledi ,biraz arkadaşlari ile kaynasinca daha rahat olur inşallah. Normalde hemen kaynaşan bı cocuktu onceden...
Sağol lim benim ,şimdide başladı özlerim demeye birazdan çıkacaz evdenCanim çok normal.yeni ortam ,yeni insanlar. Evinden annesinden ayrılıyor. Orada yalnız kalıyor kolay değil. Öğretmenin bu aceleci tavrina gıcık oldum burdan maşallah nisama, herşey daha güzel olacak, bak anası kanki bile yapmış kendine sende üzülme artık, çok normal bir süreç yaşıyorsunuz
Günaydın aşkom❤Günaydın
Günaydın uykucu PeriGünaydın
Gönaydonnnnn
NaberGünaydın
gunaydinGönaydonnnnn
Hem yiyici hem uykucuGünaydın
Ahh o öğlene kadar yattigim vakitler nirdeeeeeeeGünaydın uykucu Peri
Günaydın zabağnan zabağnan lafida çaktın günüm pek ğuzel gececek minikimNaber
gunaydin
Hem yiyici hem uykucu
Bazı laf caktiklarim in hayatı berbat geçer dikkat et sen günle kurtaracaksan iyiGünaydın zabağnan zabağnan lafida çaktın günüm pek ğuzel gececek minikim
Suaralar zaten pek ikşınlı geciyor çokta sakin değil bı geet şuradan minik ısır o iniBazı laf caktiklarim in hayatı berbat geçer dikkat et sen günle kurtaracaksan iyi