- 24 Eylül 2018
- 98.515
- 295.074
- 698
Amin aretim❤❤❤Yayalım aşkom bütün güzellikler şu anda burda olan herkese dağılıyor ,herkes nasipleniyor hepimize bolluk bereket büyük sevinçler geliyor aldık kabul ettik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin aretim❤❤❤Yayalım aşkom bütün güzellikler şu anda burda olan herkese dağılıyor ,herkes nasipleniyor hepimize bolluk bereket büyük sevinçler geliyor aldık kabul ettik
Aldım kabul ettimYayalım aşkom bütün güzellikler şu anda burda olan herkese dağılıyor ,herkes nasipleniyor hepimize bolluk bereket büyük sevinçler geliyor aldık kabul ettik
Düzelecek inşallah be aşkomCidden bezduk
İnşaallah aşkomDüzelecek inşallah be aşkom
Amin aşkomİnşaallah aşkom
Tamam aldim kabul ettimE Elif_Eylul niye gülüyon bizim pozitif olumlamalarımıza al kabul et çabuk da gör bak nasıl sevindirici şeyler olacak dua ilhamı gelmiş şurda
Nooooo kasmiyoreSite çok kasıyor yahu
AferinTamam aldim kabul ettim
Periş bu hafta nasil gidiyor okulunuz Blue_Peri
Okula gidene kadar özlüyorum seni diye sayiklıyor okuldan içeriye girince şükür ogretmeninden telefon almadım nisa durmuyor diye falan. Zaten foto falanda atıyor öğretmenleri etkinlik vs yaparlarkende iyi görünüyor.Blue_Peri canım kızın nasılHer şey yolunda mı
Sensizliğe alışmaya çalışıyor canımSana çok bağımlıOkula gidene kadar özlüyorum seni diye sayiklıyor okuldan içeriye girince şükür ogretmeninden telefon almadım nisa durmuyor diye falan. Zaten foto falanda atıyor öğretmenleri etkinlik vs yaparlarkende iyi görünüyor.
Sabah içeriye girerken yavaş yavaş gidiyordu öğretmeni hadi nisa hızlı biraz falan dedi .çocukta bir çekinme var parka uğradık okuldan sonra arkadaşıda vardı sinifindan gayet ordan oraya hareketliydi okulda bir yavaşlıyor demekki çocuk ortama adapte olamadı sanki utanıyor gibi. Ama arkadaşıyla baya iyi oynadı parkta o arkadaşımla oturcam falan dedi başka bir kızlada oynadığını söyledi ,biraz arkadaşlari ile kaynasinca daha rahat olur inşallah. Normalde hemen kaynaşan bı cocuktu onceden...
Evet abla hemde nasıl bağımlı ve çok asiri duygusal. Yeni süslü pandif aldım koymuş oraya dolabina diğer içeri ayakkabısını koymuş çantaya eve getirdi diyorki okul bitince pandiflerimi alirmiyiz alırız tabi annecim dedim çocukta bir duygusallık anlatamam ayakkabılarına bileSensizliğe alışmaya çalışıyor canımSana çok bağımlı
Düzelecek inşaallah
Okula henüz benimseyememişEvet abla hemde nasıl bağımlı ve çok asiri duygusal. Yeni süslü pandif aldım koymuş oraya dolabina diğer içeri ayakkabısını koymuş çantaya eve getirdi diyorki okul bitince pandiflerimi alirmiyiz alırız tabi annecim dedim çocukta bir duygusallık anlatamam ayakkabılarına bile
Vallahi öyle oldu abla, yok düşmüyorum cesaretlendirmeye çalışıyorum sadece kaygilandigi zaman .bugün çıkışta birazdaha iyiydi cuma gününe göre .Okula henüz benimseyememiş
Sen üstüne düşme mutlaka düzelir
Daha iyi olacak inşaallahVallahi öyle oldu abla, yok düşmüyorum cesaretlendirmeye çalışıyorum sadece kaygilandigi zaman .bugün çıkışta birazdaha iyiydi cuma gününe göre .
İnşallah ablacım
Sen nasılsın ameliyat ne oldu şimdi abla
İnşallah ablacimm desteğin için çok sagolDaha iyi olacak inşaallah
Ben iyiyim canım çok şükür
Randevu bulsam doktora gidip konuşacağım.Ama randevu yok
Sağ ol canımİnşallah ablacimm desteğin için çok sagol
İnşallah dahada iyi olacaksın abla
Ara ara almayı dene abla bazen bir boşluk oluyor alınabiliyor ,heryerde öyle ama ya nekadr çok dolu.
Beni delirttiNooooo kasmiyore